Masumlar Apartmanı Naci'nin eşi kim?

Masumlar Apartmanı dizisinde Naci karakterinin evli olduğu ortaya çıkıyor. Peki, Naci'nin eşi Gülru karakterini canlandıran oyuncu kim?

Google Haberlere Abone ol
Masumlar Apartmanı Naci'nin eşi kim?

Masumlar Apartmanı dizisinde Safiye'nin çocukluk aşkı Naci'nin evli olduğu ortaya çıkıyor. Naci'nin eşi yeni bölümde sahneye çıkıyor. Peki, Naci öğretmenin eşini canlandıran oyuncu kimdir? İşte detaylar: 

Naci öğretmen Safiye'nin çocukluk aşkıdır. Yıllar sonra Safiye'nin izini bulmuş ve evinin karşısındaki otelde konaklamaya başlamış. Bu durum Safiye'nin hoşuna gitse de sorunlar yaratmaya başlıyor. Başta Han olmak üzere durumdan duyulan rahatsızlık bir süre sonra açığa çıkıyor.

En sonunda Han, Naci'nin boğazına yapışıyor. Üstelik yeni bölümlerde Naci'nin evli olduğu da ortaya çıkıyor.

Masumlar Apartmanı Naci eşi Gülru kimdir?

Naci, Safiye ile normalleşme sürecine girmişken bir anda Eşi Gülru ortaya çıkıyor. Hem de Masumlar Apartmanı'nın hemen sokağında Naci'nin karşısına çıkıyor. Bu durum uzun zamandır Safiye'ye ulaşmaya çalışan ve yüzüp yüzüp kuyruğuna gelen Naci için hiç de iyi olmuyor. 

Masumlar Apartmanı Naci eşi Gülru kimdir?

Naci'nin eşi Gülru karakterini canlandıran kişi ise diziye yeni dahil olan oyuncu Pervin Bağdat'tır. Peki, Pervin Bağdat kimdir? İşte biyografisi:

Pervin Bağdat kimdir?

Pervin Bağdat 12 Eylül 1981 yılında İstanbul'da doğdu. Ağlatan Dans dizisinde Hülya karakteriyle dikkat çeken Pervin Bağdat Bilkent Üniversitesi Sahne ve Gösteri Sanatları Tiyatro Oyunculuk bölümünden mezun olduktan sonra seyirci karşısına ilk olarak Bizim Evin Halleri dizisinde rol alarak çıktı.

Daha sonra Dabbe Bir Cin Vakası, Htr2b Dönüşüm, Azap Çavuşu, Ağlatan Dans, Bir Don Juan Öldürmek, 7YÜZ, Daha ve Kayseri Aslanı: Çin İşi gibi sinema ve dizilerde rol almıştır.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları’nda Şekerpare, Kerbela, Ankara Devlet Tiyatrosu’nda Galilei’nin Yaşamı. Bakırköy Belediye Tiyatroları’nda Aklı Havada ve Medeni Hali Kadın, Ya Da Tiyatrosu’nda ise Body Peeling gibi oyunlarda yer almıştır.

Yorumlar