MasterChef 3 Kasım kim potaya gitti, kim kazandı, dokunulmazlık kimin oldu?

MasterChef Türkiye 3 Kasım 2022 Perşembe akşamı düzenlenen son bölümde kim potaya gitti, kim kazandı, dokunulmazlık kimin oldu?

Google Haberlere Abone ol
MasterChef 3 Kasım kim potaya gitti, kim kazandı?

MasterChef Türkiye yarışmasının dün akşam yani 3 Kasım 2022 Perşembe günü düzenlenen son bölümünde eleme potasına kim gitti, kim kazandı, dokunulmazlık kimin oldu?

TV8'de yayınlanan MasterChef Türkiye yarışması dün akşam bir kez daha heyecanlı sahnelerle ekrana geldi. İki takım halinde yarışan yarışmacılar arasında kıyasıya bir mücadele vardı. Ancak mücadelenin sonunda bazıları kurturulurken bazıları da eleme potasına düştü. Pazar günü yapılacak eleme gecesi öncesinde büyük bir heyacan ve endişeyle bekleyen yarışmacılara sonuçlar açıklandığında bazıları üzüldü, bazıları ise sevindi. Peki, MasterChef Türkiye 3 Kasım 2022 Perşembe akşamı düzenlenen son bölümde kim potaya gitti, kim kazandı, dokunulmazlık kimin oldu?

MASTERCHEF'TE POTAYA KİM GİTTİ, DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI?

MasterChef'te takım oyunu heyecanı sona erdi. Jüri üyeleri yarışmacılardan takım oyunu etabında, İtalyan mutfağına özgü yemekler yapmalarını istedi. Takım oyununu kaybeden ekip dokunulmazlığı almak için kıyasıya bir mücadeleye girişti. 

MasterChef'te haftanın ilk takım oyunu için nefesler tutuldu. Mavi ve kırmızı olarak ikiye ayrılan takımlar bu akşam ilk kez karşı karşıya geldi. Jüri üyeleri yarışmacılardan, İtalyan mutfağına özgü yemekler yapmalarını istedi. Jüri üyelerinin değerlendirmeleri sonucunda haftanın ilk takım oyununun galibi kırmızı takım oldu.

MasterChef Türkiye'de günün dokunulmazlık oyununu kazanan yarışmacı Gamze oldu.

Dokunulmazlığın sahibi Gamze 1. eleme adayı olarak Burak Kaya'yı seçti. 2. eleme adayı ise takım oylaması sonucunda Büşra oldu.

MASTERCHEF'TE TAKIMLAR NASIL OLUŞTU?

Mavi Takım

Görkem (Takım kaptanı)

Gamze

Büşra

Metin

Tolga

Ayaz

Burak Kaya

KIRMIZI TAKIM

Fatma Nur (Takım kaptanı)

Serpilay

Yağız

Barış

Kıvanç

Burak

MasterChef Türkiye'de eleme pazar günü yapılacak.

Yorumlar