Marketler fiyatları ramazan için sabitledi

Zincir marketlerden sonra yerel marketler de ramazan ayı için fiyatları sabitleme hatta indirme kararı aldı. Türkiye Perakendeciler Federasyonu, ramazan ayı boyunca 7 bin 700 şubede yüzlerce üründe fiyat sabitleme ve indirim kampanyası duyurdu.

Google Haberlere Abone ol
Marketler fiyatları ramazan için sabitledi

Türkiye Perakendeciler Federasyonu (TPF) Başkanı Ömer Düzgün, ramazan ayına özel bir duyuru yaptı. Türkiye genelindeki tüketicilere müjde veren Düzgün, 7 bin 700 şubeye sahip 14 perakende derneğinin ramazan ayı boyunca yüzlerce üründe fiyat sabitleme ve indirim yapacaklarını açıkladı.

Düzgün'ün belirttiğine göre, bu kampanya ile vatandaşların bütçelerine destek olunması ve ekonomik istikrara katkı sağlanması hedefleniyor. "Tek yürek olmak" vurgusuyla başlatılan kampanya, fiyat istikrarını koruyarak halkın ramazan ayını rahat geçirmesini amaçlıyor.

YÜZLERCE ÜRÜNDE İNDİRİM

Ramazan ayı hazırlıkları kapsamında, yerel marketler yüzlerce üründe fiyat sabitleme kararı aldı. Düzgün, bayram sonuna kadar her hafta bölgelere özel düzenlenecek kampanyalar sayesinde temel gıda ürünlerinden temizlik ürünlerine kadar geniş bir yelpazede yüzde 25'e varan indirimlerin vatandaşlara sunulacağını ifade etti.

Kampanyanın başarısı için üretici ve tedarikçilere de destek olmaları çağrısında bulunan TPF Başkanı, bu sürecin ancak ortak bir çaba ile üstesinden gelinebileceğini vurguladı.

Yorumlar