Mansur Yavaş'tan 'sahte senet' iddialara cevap

İYİ Parti ve CHP'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mansur Yavaş, AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'in "Sahte senetle ilgili iddiaların aydınlatılması, CHP'nin açıklama yapması lazım" şeklindeki açıklamalarına yanıt verdi. Yavaş, iddia için "İnanıyoruz ki bize yönelik iftiralara ve provokasyonlara en güzel cevabı Ankaralı hemşehrilerimiz sandıkta verecektir" ifadelerini kullandı.

Google Haberlere Abone ol
Mansur Yavaş'tan 'sahte senet' iddialara cevap

Mansur Yavaş'ın sahte senet takibi yaptırdığı ve para cezasına çarptırıldığı iddialarını gündeme getiren AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'in açıklamalarına yanıt Mansut Yavaş'tan geldi.

Hatırlanacağı üzere Çelik, söz konusu olayı hatırlattıktan sonra "CHP'nin Ankara'ya belediye başkanı olarak önerdiği Mansur Yavaş, sahte bir senetle icra takibi yapmış mıdır, yapmamış mıdır?" sorusunu yöneltmiş, tüm partilerin vatandaşların önüne temiz aday çıkarmakla yükümlü olduğuna vurgusunu yapmıştı.

Mansur Yavaş'tan iddialara yanıt

CHP’nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Mansur Yavaş, hakkındaki sahte senet iddialarıyla ilgili açıklama yaptı.

Yavaş, "Biz projelerimizle ve Ankara için yapacaklarımızla buradayız. İnanıyoruz ki bize yönelik iftiralara ve provokasyonlara en güzel cevabı Ankaralı hemşehrilerimiz sandıkta verecektir” ifadelerini kullandı.

Yorumlar