Mahsun Kırmızıgül'ü oğlu canlandıracak

Mahsun Kırmızıgül'ün "Prestij Meselesi" isimli filminde kendisini oğlu Mahmut Kırmızıgül canlandırıyor.

Google Haberlere Abone ol
Mahsun Kırmızıgül'ü oğlu canlandıracak

Mahsun Kırmızıgül'ün oğlu Mahmut Kırmızıgül, babasını canlandıracak. "Prestij Meselesi" isimli filmde Mahsun Kırmızıgül karakterini canlandıran ismin oğlu Mahmut olduğunu duyanlar şaşırdı. Kırmızıgül'ün oğlu babasına tıpatıp benzemesi karakterin canlandırılması için isabetli bir karar alındığını gösteriyor.

Mahsun Kırmızıgül, önceki gün Nişantaşı'ndaki bir restorandan çıkarken objektiflere yansıdı. 90'lı yıllarda damga vuran 'Prestij Müzik'in hikayesinin anlatılacağı 'Prestij Meselesi' filminin yönetmenliğini yapan Kırmızıgül, set arası için yemeğe geldiğini söyledi.

90'lı yıllarda kendisi ve birçok ismi şöhrete kavuşturan rahmetli yapımcı Hilmi Topaloğlu ve Prestij Müzik'in hikayesinin anlatıldığı film için yönetmen koltuğuna oturan Kırmızıgül, Unkapanı'ndaki sahneleri çekerken çok etkilendiğini anlattı.

Ünlü isim, "Beklentilerin daha üstünde bir film oldu bizim için. Ekip çok iyi. Bugüne kadar yapmış olduğum filmlerin içinde bu beni daha çok etkiliyor ve heyecanlandırıyor; çünkü geçmişim ve anılarım var bu filmde... Bir dönemin gerçek bir hikayesi, samimi bir insan hikayesi var, bir başarı hikayesi var. İnsanlar bu filmi bekliyor, özellikle sinemacılar. Özellikle Hilmi Topaloğlu'nu oynayan Engin'i her sette gördüğümde bir anda o yıllara gidiyor, Hilmi ağabeyi görüyor gibi oluyorum. Gözlerim çok doluyor bu filmde. Bir taraftan beni canlandıran oğlum Mahmut, kameranın karşısına Hilmi ile geçince benim için hayat o an duruyor. O yıllar çok değerliydi. O yıllarda o dönemin Türkiye'si, sanayileşmenin başladığı dönem, müzik endüstrisinin en kalabalık olduğu yıllar, müzisyenlerin en çok ürettiği dönemlerdi... İster istemez Unkapanı'ndaki çekimlerde de çok etkilendim. Orada on gün sürdü çekimlerimiz. Bugüne kadar Unkapanı'nı birçok yönetmen çekti ama benim orada dokuz yılım geçti. Çok farklı bir Unkapanı göreceksiniz" dedi.

Mahsun Kırmızıgül'ü oğlu canlandıracak
Mahsun Kırmızıgül'ü oğlu canlandıracak

 

Filmi bir başarı hikayesi olarak tarif eden Mahsun Kırmızıgül, "Aslında dört kuşağın filmi olacak bu film. Herkes kendinden bir şeyler bulacak, başarıya giden yol değişmez. Bu bir başarı hikayesi... Sevgili Haluk Levent'in, Özcan Deniz'in ve benim, Hilmi Topaloğlu ile tanışma hikayem ama çok büyük sürprizleri olan bir film" ifadelerini kullandı.

Filmde Alişan'ın yer almama nedeninin küskünlük ya da başka bir şey olmadığını ifade eden ünlü isim, "Filmi izleyince siz de anlayacaksını. Bekleyin ve görün. Benim hayatım boyunca kimseyle küskünlüğüm, dargınlığım olamaz. Benim dertlerim prim yapmak değil, güzel şeyler üretmek. Yıllarca bu çizgide durduk" açıklamasında bulundu.

Yorumlar