O Ses Türkiye Yılbaşı Özel Bölümü Canlı İzle

O Ses Türkiye Yılbaşı Özel Özel Bölümü 31 Aralık 2018 Pazartesi akşamı TV8 ekranlarında hayranlarıyla buluştu. O Ses Türkiye yılbaşı özel bölümünde Eser Yenerler sürprizi yaşandı. Eser ile Murat Boz'un düeti ise geceye damgasını vurdu.

Google Haberlere Abone ol
O Ses Türkiye Yılbaşı Özel Bölümü Canlı İzle

O Ses Türkiye Yılbaşı Özel Bölümü 31 Aralık 2018 Pazartesi akşamı Saat 19.30 itibariyle yarışma severlerin karşısına çıkıyor. O Ses Türkiye Yılbaşı Özel Bölümü'nde Murat Boz ile Eser Yenerler'in düeti geceye damgasını vurdu.

O SES TÜRKİYE YILBAŞI ÖZEL CANLI İZLE

SON BÖLÜM'DE NELER OLMUŞTU?

Beyazıt Öztürk, Hadise, Murat Boz ve Seda Sayan'ın jüri üyeliğini yaptığı programda bu akşam da müzik ve eğlence dolu anlar yaşatılıyor. O Ses Türkiye 26. Bölüm'de Hadise, Beyazıt, Murat Boz ve Seda Sayan'ın takımları 2. Tur için sahneye çıktı. Jüri üyeleri kendi takımlarından seçmeler yaptı. İşte O Ses Türkiye'de 2. Tur seçmeleri: 

O SES TÜRKİYE 26. BÖLÜM HADİSE'NİN TAKIMI 2. TUR SAHNEDE

O Ses Türkiye 26. Bölüm'de Hadise Kimi seçti?

O SES TÜRKİYE 26. BÖLÜM BEYAZIT'IN TAKIMI 2. TUR İÇİN SAHNEDE

O Ses Türkiye 26. Bölüm'de Beyazıt Öztürk kimi seçti?

O SES TÜRKİYE 26. BÖLÜM MURAT BOZ'UN TAKIMI 2. TUR İÇİN SAHNEDE

O Ses Türkiye 26. Bölüm'de Murat Boz kimi seçti?

O SES TÜRKİYE 26. BÖLÜM SEDA SAYAN'IN TAKIMI 2. TUR İÇİN SAHNEDE

O Ses Türkiye 26. Bölüm'de Seda Seyan kendi takımından kimi seçti?

O SES TÜRKİYE 26. BÖLÜM CANLI İZLE

o ses turkiye 26 bölüm canlı izle

O SES TÜRKİYE 15 ARALIK 2018 YARIŞMACILARI

O Ses Türkiye 15 Aralık 2018 Cumartesi günü yarışan yarışmacılar, Berat Alparslan - Aşkın Mapushane şarkısıyla, Hakan Çiğdem - Agora Meyhanesi, Aygün Hüseyinli - Tough Lover, Musa Yasın Savanç - Gümüşhane Kızları, Özgür Cirit - Dermanımsın, Onur Çelik - Careless Whisper ve Narin Yıldırım - Yemen Türküsü oldu.

O SES TÜRKİYE 21. BÖLÜM - SON BÖLÜM İZLE

O SES TÜRKİYE 21. BÖLÜM İZLE - SON BÖLÜM

Dün geceki programda son anda jüri kararını değiştiren Zeynep Yavuz, jüri üyeleri arasında tartışmaya neden oldu.

O SES TÜRKİYE 'DE 19. BÖLÜM'DE NELER OLMUŞTU?

O Ses Türkiye'nin dün akşamki 19. Bölümü'nde Beyazıt Öztürk'ün esprileri damgasını vurdu. Beyaz, Seda Sayan ile girdiği rekabetlerden birinde kazanan taraf olmuştu.

Öte yandan geceye asıl damgasını vuran olay ise yarışmacılardan Salih Nebii Şengezer'in anlattığı anı oldu. Salih Nebii Şengezer, 7 yıl önce Mersin'deki bir organizasyonunda jüri üyelerinden birinin "Sizinle görüşeceğiz" demesine rağmen kendisine geri dönüş yapmadığını itiraf etti. Şengezer'in açıklamaları başta Acun olmak üzere stüdyodakilerin ağzının açık kalmasına neden oldu.

Bu itirafın ardından jüri üyesinin kim olduğu konusunda stüdyoda büyük merak oluşunca Acun Ilıcalı adım adım bu ismi ortaya çıkardı. İşte o anlar: 

EĞLENCELİ ANLAR YAŞANIYOR

Acun Medya yapımcılığında ve Acun Ilıca'nın sunumu ile izleyenlere keyifli anlar yaşatan O Ses Türkiye yarışması Cumartesi ve Pazar akşamları evlerin konuğu oluyor. Dün (17 Kasım Cumartesi), bol kahkahalı bir program ile izleyicileri güldüren ve eğlendiren program O Ses Türkiye'de juri üyelerinden Beyazıt Öztürk yarışmacının sözü ile adeta yıkıldı. Seyircilerin gülmekten kırıldığı diyalog şöyle gerçekleşti:

Beyazıt Öztürk: Düğünlerde çıkıyor musun?

Yarışmacı: Düğünlerde yapmadım hiç

Beyazıt Öztürk: Benim düğünümde çıkabilirsin

Yarışmacı: Öyle bir şey olsa çok beklemez miyiz?

Beyazıt Öztürk: Silivri'den gel bana kapağı yap!

Ve izleyicilerin koptuğu an....

O Ses Türkiye 13. Bölüm Beyazıt Öztürk'e kapak:

Heyecanla beklenen 14. bölümü ile ekranlara çıkacak O Ses Türkiye'de bu akşam da yine nefesler tutulacak.

O Ses Türkiye'nin yayınlanan 14. bölüm fragmanında küçük çocuğun Murat Boz'a; o koltuğa büyüyünce ben oturacam deyişi izleyiciye ve Murat Boz'a kahkahalar attırıyor.

Yine fragmanda dikkat çeken bir başka diyalog Acun Ilıcalı'nın sunduğu O Ses Türkiye yarışmasında Acun Ilıcalı, Murat Boz'a yarışmacıyı ikna edebilirse eğer kendisini sırtında taşıyacağını söylüyor. Peki sonuç ne olacak? 

TV8 canlı frekans bilgileri

TV8 canlı yayın izlemek ve TV8 frekans bilgilerine ulaşabilmek için ihtiyacınız olan herşey bu sayfada. 

TV8 her yayın sezonunda olduğu gibi izleyenleri ekrana çekmeye devam ediyor. Türkiye'nin en çok izlenen yarışma ve programlarının yer aldığı TV8 ekranlarında vizyonda ses getiren sinema filmleri de izleyenlerle buluşuyor. Keyifli bir vakit geçirmek için TV8 ekranlarında mutlaka size uygun bir yayın bulacaksınız. TV8 canlı yayın HD olarak tüm platformlarda. 

Ekranların en çok izlenen yarışma programları Survivor, O Ses Türkiye, Yetenek Sizsiniz Türkiye, Boxun Yıldızları, Yemekteyiz ve daha nicesini TV8 ekranlarından canlı izleyebilirsiniz. Yarışmaların dışında ekranların en farklı şov programı olan Gerçeğin Peşinde, Gel Konuşalım, Oynat Bakalım, Günaydın Doktor, Arda'nın Mutfağı, Survivor Panorama gibi sevilen programları da TV8 ekranlarından izleyebilirsiniz. 

TV8 kanalını canlı izlemek için sadece televizyon karşısında olmanıza gerek yok. TV8'i uydu üzerinden izleyebildiğiniz gibi internet üzerinden cepten, tabletten ve bilgisayar ile de kesintisiz olarak izlemeniz mümkün. Bunun için https://www.tv8.com.tr/canli-yayin linkini tıklayabilirsiniz. 

TV8'i HD kalitede canlı izlemek için ihtiyacınız olan frekans bilgileri
UYDU: Türksat 4A, Frekans: 12356 Mhz, Polarizayon: Yatay (H), Sembol Oranı: 7100, FEC: 2/
DIGITURK: Kanal 28
D-SMART: Kanal 28
KABLO TV: Hizmeti verilen illerde S 34
TELEDÜNYA: HD: 34.KANAL, SD: 105.KANAL
TİVİBU: 29. Kanal

Yorumlar