Mustafa Sandal'ın yeni aşkı Ceren Hindistan mı? Ceren Hindistan Kimdir?

Emina Jahovic'den boşandıktan sonra Mustafa Sandal'ı kimseyle görmedik. Mustafa Sandal geçtiğimiz gün instagram üzerinden bir resim paylaşarak hayranlarının kafasını karıştırdı. Sandal, resmi paylaştıktan sonra anında resmi sildi.

Google Haberlere Abone ol
Mustafa Sandal'ın yeni aşkı Ceren Hindistan mı? Ceren Hindistan Kimdir?

Emina Jahovic'ten boşandıktan sonra, Mustafa SAndal herhangi biri ile görülmedi. Ancak yaptığı son paylaşım ile hayatında biri olduğu sinyallerini verdi.

Ancak, Mustafa Sandal'ın instagramdan paylaştığı fotoğrafı hemen silmesi takipçilerinin neler oluyor, sorusunu sormasına sebep oldu.

Sırp Şarkıcı Emina Jahovic'ten boşanan Mustafa Sandal, hayranlarının kafasını karıştıran paylaşımlar yapıyor. Geçen günlerde Simge Sağın'ın klibini paylaşan Sandal'ın adı genç şarkıcı ile aşk dedikodularına karışmıştı.

TAKİPÇİLER RESİMDEKİ KADINI MERAK EDİYOR

Ancak boşandığı eşi Emina Jahovic'in iş insanı Saddettin Saran'ı takibe almasından sonra Mustafa Sandal'dan ilginç bir paylaşım geldi.

 Mustafa Sandal dün bir kare paylaştı ve ardından hemen sildi. Takipçileri Mustafa Sandal'ın yüzünün bir kısmı yarım görünen kadının kim olduğunu merak etmeye başladı.

İŞTE O PAYLAŞIM:

RESİMDEKİ KİŞİNİN CEREN HİNDİSTAN OLDUĞU KONUŞULUYOR

Mustafa Sandal'ın aşk yaşadığı kişinin takipçilerin dikkati sayesinde o ismin oyuncu Ceren Hindistan olduğu konuşulmaya başlandı.

EMİNA JAHOVİC KİMDİR?

Emina Jahovic , (d. 15 Ocak 1982, Novi Pazar), Sırbistan'ın tarihi Sancak Bölgesi'nde doğan Sırp şarkıcı, dansçı besteci ve oyuncu. Ayrıca Türk "Fabrika" markası ve Makedon "Kara" markası için katalog modelliği yapmıştır.

Basketbol oyuncusu Mirsad Türkcan'ın kız kardeşi, İki ülke ayrılmadan önce yapılan son yarışmanın kraliçesi, Sırbistan ve KaradağGüzeli profesyonel manken Dina Dzankovic'in görümcesi, şarkıcı Mustafa Sandal'ın eşidir. Ülkesinde Emina Jahovic (Emina Yahoviç), Türkiye'de ise Emina Sandal ve Emina Türkcan olarak tanınır. Fakat Türkcan (Turkdzan) soyadını resmî olarak hiçbir zaman almamıştır. Bu soyad, sadece ağabeyinin -Türkiye millî basketbol takımı'na girmeden önce- Türk vatandaşlığına geçtikten sonra aldığı soyaddır Boşnak kökenli bir Müslüman'dır. Bir kez Bosna-Hersek ve bir kez de Sırbistan için Eurovision Şarkı Yarışması elemelerine katılan Emina Jahovic, İstanbul'da yaşamaktadır. Ülkesinin ve diğer Balkan ülkelerinin müzik dünyasında halk tarafından ve otoritelerce yaygın olarak (Diva/Müziğin Prensesi) lakapları ile anılmaktadır. Ana dili Sırpça olmak üzere, Boşnakça, Türkçe ve İngilizce bilmektedir ve Hırvatça, Karadağca gibi diğer Balkan dillerini de anlayabilmektedir.

CEREN HİNDİSTAN KİMDİR?

Mustafa SAndal'ın sosyal medya hesabı üzerinden paylaşıp sonra sildiği resimdeki kadının Ceren Hindistan olduğu söylentileri, akıllara 'Ceren Hindistan Kimdir?' sorusunu getirdi.

Ceren Hindistan, 27 Şubat 1989 tarihinde Ankara'da doğmuştur. Aslen Kars, Sarıkamışlıdır. Babasının büyükbabası Hindistan'dan Kars'a göç etmiş, soyadları bu yüzden Hindistan olmuş. Bir abisi vardır. Ankara Anadolu Otelcilik Ve Turizm Meslek Lisesi mezunudur.

2007 yılında Türkiye Güzellik Kraliçesi Yarışmasına katılıp son 10 finalistlerinden oldu. Yarışma sonrası yönetmen Abdullah Oğuz'un teklifi ile kendisinden bir yaş büyük abisi ile İstanbul'a yerleşerek Workshop'lara katılmaya başladı ardından dizi filmlerde oynadı.

İşadamı Kürşat Yılmaz, futbolcu Özer Hurmacı ve yapımcı Murat Tokat ile birlikteliği oldu.

2012 yılında senaryosunu Mahsun Kırmızıgül'ün yazdığı "Babalar Ve Evlatlar" dizisinde Ceren Hindistan 'Zeynep' karakterini canlandırken; dizide Fatma Girik, Serdar Gökhan, Murat Ünalmış gibi isimlerle rol alıyor.

Ceren Hindistan, 2013 yılında "Muhteşem Yüzyıl" dizisinde" Hürrem Sultan'ın sadık cariyesi olan Ahsen Hatun karakterini canlandırdı. Yönetmenliğini Taylan Biraderler'in yaptığı, yapımcılığını Timur Savcı'nın üstlendiği, senaryosunu Meral Okay ve Meral Okay'ın ölümünden sonra Yılmaz Şahin'in yaptığı "Muhteşem Yüzyıl" dizisinde; Halit Ergenç, Meryem Uzerli, Vahide Gördüm, Nebahat Çehre, Okan Yalabık, Burak Özçivit, Ozan Güven, Mehmet Günsür, Nur Fettahoğlu, Selma Ergeç, Pelin Karahan, Merve Boluğur, Engin Öztürk, Aras Bulut İynemli, Berrak Tüzünataç, Deniz Çakır, Meltem Cumbul, Sarp Akkaya gibi oyuncular rol almıştır.

2013 yılında sadece 4 bölüm oynatılan ve finalsiz biten "Firuze" adlı dizide başrollerini Ceren Hindistan (Firuze), Haluk Piyes (Demir), Ceyda Ateş (Suzan), Fırat Çelik (Oğuz) ve Engin Şenkan (Cemal) oynuyorlardı.

2014 yılında senaristliğini Mahinur Ergun'un yaptığı "Aşktan Kaçılmaz" adlı dizi filmde Berk Oktay, Pelin Akil, Çağdaş Onur Öztürk ile başrolleri paylaştı.

2015 yazında evleneceği Antalyalı işadamı Ümit Aslan'la birlikte 14 Şubat 2015 Sevgililer Günü'nde Umre'ye gitti. 25 Temmuz 2015 tarihinde Antalya Memorial Hastanesi'nde Arya Rima Aslan bir kız çocuğunu doğurdu.

Ceren Hindistan'ın Oynadığı Filmler ve Diziler :

2014 - Aşktan Kaçılmaz (TV Dizisi)
2013 - Firuze (Firuze) (TV Dizisi)
2013 - Muhteşem Yüzyıl ( Ahsen Hatun) (TV Dizisi)
2012 - Babalar Ve Evlatlar (TV Dizisi)
2010 - Saklı Hayatlar (Nergis) (Sinema Filmi)
2009 - 2010 - Sakarya Fırat (Nihan Tekintaş) (TV Dizisi)
2009 - Ah Kalbim ( Yeşim) (TV Dizisi)
2008 - Baba Ocağı (İsmet) (TV Dizisi)
2007 - Senin Uğruna (Serpil) (TV Dizisi)
2007 - Fedai (Ceyda) (TV Dizisi)

MUSTAFA SANDAL KİMDİR?

11 Ocak 1970 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelen Mustafa Sandal'ın annesi Adanalı babası ise Erzincan kökenlidir. İlköğrenimini Tarabya'daki Özel Dost İlkokulu'nda tamamladı. Daha sonra orta ve lise öğrenimi için İsviçre'nin Cenevre kentinde bulunan Léman Koleji'ne gitti. Üniversite eğitimini ABD'deki New Hampshire Üniversitesi'nde okumaya başladı. 1996'da Londra'ya yerleşen sanatçı Amerika'da yarım bıraktığı işletme eğitimine American College of London'da devam etti. İngilizce, İtalyanca ve Fransızca bilmektedir.

Küçük yaşlardan beri müziğe ilgisi olan Mustafa Sandal, profesyonel müzik yaşamına İstanbul Gelişim Stüdyosu'nda başladı. 1994 Temmuz'unda ilk albümü Suç Bende'yi çıkardı. 1996 Haziran'ında Gölgede Aynı adındaki bütünüyle kendi yapımı olan ikinci albümüyle hayranlarının karşısına çıktı. 1996 yılında Türkiye'de en çok satan albüm olan Gölgede Aynı 3 milyon 600 bin satış rakamına ulaştı.

Bir süre eğitim için Londra'ya giden Mustafa Sandal, 1998'de üçüncü albümü 'Detay'ı çıkardı. 2000 Haziran'ında Akışına Bırak adlı dördüncü albümünü çıkaran şarkıcı, 2002'de Erol Köse Production etiketiyle çıkardığı Kop adlı albümü yılın en çok satan ikinci albümü oldu.

Halen müzik yaşamına devam eden Mustafa Sandal Ajda Pekkan, Sezen Aksu, Zerrin Özer, Muazzez Abacı, Ayşegül Aldinç, Yonca Evcimik, Ozan Orhon, Burak Kut, Deniz Arcak, Emel Müftüoğlu, İzel,  Reyhan Karaca, Sibel Alaş, Asya, Hakan Peker, Sertab Erener, Ferda Anıl Yarkın ve Mert Ekren gibi birçok sanatçıya besteler verdi ve 2000'li yıllarda da single ve albüm çalışmalarına devam etti.

Müziğin yanı sıra sinema ile de ilgilenen Mustafa Sandal, 1995 yılında Bay E adlı sinema filminde konuk oyuncu olarak yer aldı. 2010 yılında vizyona giren New York'ta Beş Minare'de başrol oynayan Sandal, 2011 yılında TRT1'de yayınlanan Başrolde Aşk adlı dizide başrol oynadı.  2012 yılında O Ses Türkiye adlı yarışma programında jüri üyesi olan Mustafa Sandal, 2015 yılında Rising Star Türkiye adlı Öykü Serter'in sunuculuğunu yaptığı yarışmada da jüri üyesi olarak yer aldı.

13 Ocak 2008'de Sırp şarkıcı Emina Jahovic ile evlenen Mustafa Sandal'ın bu evliliği 6 Haziran 2018'de sona erdi. Ünlü şarkıcının bu evlilikten Yaman ve Yavuz adında 2 erkek çocuğu olmuştur.

MUSTAFA SANDAL'IN ALBÜMLERİ

1994: Suç Bende

1996: Gölgede Aynı

1998: Detay

2000: Akışına Bırak

2002: Kop

2004: İste

2007: Devamı Var

2009: Karizma

2012: Organik

2013: Tesir Altında

2015: Ben Olsaydım

2016: Dön Dünya

Yorumlar

Seni seviyorum asklm bu bebeim melek yuzusim. Serpilcetinko. Zumrut sandal esi.5mustafasandalzumrum.1.0.6.1998geg.iyi çalışmalar. Lütfen. Ebur. Ev esi. Kiz. C. Babbaim.