Gamze Özçelik'ten Selda Alkor'a cevap

Gamze Özçelik, hakkında yapılan eleştirilere sosyal medya hesabından cevap verdi. Gamze Özçelik, Yurt dışı ile değil yurt içi ile ilgilenmesi gerektiğini söyleyenlere cevap verdi.

Google Haberlere Abone ol
Gamze Özçelik'ten Selda Alkor'a cevap

Tesettüre girdikten sonra yardım derneği kuran ve pek çok yardım faaliyeti ile uğraşan Özçelik, hakkında yapılan eleştirilere sosyal medya hesabından cevap verdi.

Özellikle geçtiğimiz gün Kanal D ekranlarında yayınlanan 2. Sayfa programında kendisini hedef alıp 'Türkiye ile ilgilensin' diyen Selda Alkor'a cevap verdiği düşünülen Özçelik. Yapılan yardımların nereye ulaşması gerektiğini yardımseverlerin belirlediğini söyledi.

SELDA ALKOR 'TÜRKİYE İLE İLGİLENSİN' DEMİŞTİ

Kanal D'de yayınlanan 2. Sayfa programına konuk olan Selda Alkor, Afrika'da su kuyuları açan, Suriyeli mültecileri ziyaret edip hediyeler ve yardımlar yapan oyuncu Gamze Özçelik'i hedef alan eleştirilerde bulunmuştu. Ünlü oyuncu Selda Alkor, insanlara umut olan Özçelik hakkında "Afrika'yı bırakıp Türkiye ile ilgilensin" şeklinde konuşmuştu.

GAMZE ÖZÇELİK'TEN ELEŞTİRİLERE CEVAP

Ünlü oyuncu Gamze Özçelik, ise sosyal medya hesabından yapılan yardımların, bağışların ve açılan kuyuların nasıl yapıldığını ayrıca ülke içerisindeki faaliyetleri de "Toplu cevap olsun ümidiyle" başlığıyla açıkladı.

Yorumlar