Magazin dünyası Silvina Luna'nın ölümüyle şokta! Silvina Luna neden öldü, kalça estetiği sonrası insan ölür mü?

Silvina Luna'nın kalça estetiği sonrasında bir anda hayatını kaybetmesi magazin ve estestik dünyasında şok etkisi yaptı. Şimdi birçok insan soruyor: "İnsan kalça estetiği ameliyatı sonrası ölür mü, böyle bir tehlike söz konusu mu?"

Google Haberlere Abone ol
Magazin dünyası Silvina Luna'nın ölümüyle şokta!

Silvina Luna kalça estetiği ameliyatı sonrasında hayatını kaybetti. Haberi duyanlar ise şokta. Çünkü, kalça estetiği ameliyatı sonrası ölüm çok nadiren görülen bir olaydır. Ancak Arjantin'de gerçekleşen bu ameliyatta yasaklı kimyasal madde kullanıldığı belirtiliyor.

SILVINA LUNA NEDEN ÖLDÜ?

2011 yılında kalça estetiği ameliyatı olan dünyaca ünlü oyuncu Silvina Luna, operasyondan sonra ciddi sağlık sorunları yaşamaya başlamıştı. Bir süredir yaşam destek ünitesine bağlı olarak tedavi gören oyuncuda böbrek yetmezliği meydana geldi. Tedaviye beklenen sonucu vermeyen oyuncunun yaşam destek ünitesi kapatıldı.

Magazin dünyası Silvina Luna'nın ölümüyle şokta! Silvina Luna neden öldü, kalça estetiği sonrası insan ölür mü
Magazin dünyası Silvina Luna'nın ölümüyle şokta! 

 

Arjantin basını, haftalardır hastanede tedavi gören oyuncunun kardeşi Ezequiel Luna'nın, yaşam destek ünitesinin kapatılmasına onay verdiğini açıkladı.

Arjantinli oyuncu 43 yaşında hayata gözlerini yumdu. 43 yaşındaki oyuncu, uzun süredir diyaliz tedavisi görüyordu ve son dönemde bakteriyel bir rahatsızlık nedeniyle sağlığı hızla kötüye gitmişti.

Kalça estetiği sonrası sağlığından olan oyuncu Silvina Luna'nın yaşam destek ünitesi kapatıldı.

DOKTORU SERBEST KALMIŞTI

Ameliyatı yapan doktor Aníbal Lotocki, Luna ve 3 kadının şikayeti üzerine yargılanmaya başlamış ve şubat ayında "yanlış tıbbi müdahaleden" suçlu bulunmasına rağmen tutuksuz yargılanmasına karar verilerek serbest bırakılmıştı.

Bir hastanın ölümüyle de suçlanan estetik doktoru Lotocki'nin Luna ve diğer kadınların vücuduna Arjantin'de yasaklı bir kimyasal maddeyi enjekte ettiği ortaya çıkmıştı.

Magazin dünyası Silvina Luna'nın ölümüyle şokta! Silvina Luna neden öldü, kalça estetiği sonrası insan ölür mü
Magazin dünyası Silvina Luna'nın ölümüyle şokta!

 

Yorumlar