Liberty Hotels Lykia'dan 19 Mayıs için anlamlı kutlama!

Muğla'nın Fethiye ilçesindeki Liberty Hotels Lykia'nın hazırladığı 19 Mayıs filmiyle fark yaratmayı başardı.

Google Haberlere Abone ol
Liberty Hotels Lykia'dan 19 Mayıs için anlamlı kutlama!

Ulu Önder Atatürk'ün geleceğin asıl sahipleri gençlere hediye ettiği 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları başladı. 

Geçen yıl 30 Ağustos Zafer Bayramı için hazırladığı kısa filmle büyük beğeni toplayan, Muğla'nın Fethiye ilçesindeki Liberty Hotels Lykia, bu yıl da genel müdürü Mehmet Biçer'le hazırladığı 19 Mayıs filmiyle fark yaratmayı başardı.

Mehmet Biçer'in gençlere cesaret aşılayan konuşmasıyla başlayan film, eline çekici alıp odasının duvarlarını kazımasıyla devam ediyor. 

Atatürk'ün 1923 yılındaki Tarsus gezisi sırasında söylediği "Muhterem gençler, hayat, mücadeleden ibarettir. Bundan dolayı hayatta yalnız iki şey vardır. Galip olmak ve mağlûp olmak. Size, Türk gençliğine tevdi ettiğimiz vicdan emaneti, yalnız ve daima galip olmaktır. Ve eminim daima galip olacaksınız" sözünü hem duvara hem de akıllara kazıyan Mehmet Biçer, seslendirmesindeki samimi üslubuyla da tüm izleyenlerin sempatisini kazandı.

Atatürk'ün güç ve güven veren bu sözünü, gençlere bir kez daha hatırlatan film, sosyal medyada kısa süre içinde çok sayıda yorum ve beğeni alarak, günün en çok konuşulan paylaşımlarından biri oldu.
 

Yorumlar