Kuveyt Türk’ün Yeni İletişim Ortağı Excel Oldu

Excel İletişim ve Algı Yönetimi, güçlü sermaye yapısı ve dinamik kurumsal yönetim anlayışıyla ön plana çıkan, 28 yıldır katılım bankacılığı sektörüne yön veren Kuveyt Türk’ün stratejik iletişim ortağı oldu. Kuveyt Türk’ün iletişim çalışmaları Excel İletişim ve Algı Yönetimi tarafından yürütülecek.

Google Haberlere Abone ol
Kuveyt Türk’ün Yeni İletişim Ortağı Excel Oldu

Sonhaberler | Haber Merkezi

Öz sermaye yeterliliği açısından Türkiye finans sektörünün en güçlü aktörlerinden biri olan Kuveyt Türk’ün iletişim çalışmaları, hizmet verdiği marka ve kurumlara, amaçlarla tutarlı planlamaları ve somut çözümleri, yenilikçi fikirler ve ölçülebilir sonuçlarla sunan Excel İletişim ve Algı Yönetimi tarafından yönetilecek.

Faizsiz bankacılık ilkesi doğrultusunda çok sayıda finansal ürün ve hizmeti hızlı bir biçimde müşterileriyle buluşturan Kuveyt Türk, sunduğu yenilikler ve yurt dışı açılımıyla Türkiye’de katılım bankacılığının gelişimine önemli katkılar sağlıyor.

Kuveyt Türk Katılım Bankası Hakkında
Kuveyt Türk, kurulduğu 1989 yılından bu yana faizsiz bankacılık sisteminde özenliliği, yatırım alanlarında araştırmacılığı, tasarruf sahiplerine ve iş adamlarına çağdaş, istikrarlı, güvenilir, kaliteli ve süratli hizmet sunmayı, sürekli eğitim ve gelişimi kendisine ilke edinmiştir. Yurt içinde ve yurt dışında şubeleri ve muhabir bankaları vasıtasıyla, her türlü çağdaş teknolojik imkânları kullanarak, süratli ve kaliteli hizmeti tasarruf sahiplerinin ve yatırımcılarının ayağına götürmektedir. Kuveyt Türk, bugün itibariyle Türkiye genelinde 386 şube ile faaliyet gösterirken yurtdışında da Bahreyn şube ve Almanya’daki banka iştiraki ile çalışmalarını sürdürmektedir.

Excel İletişim ve Algı Yönetimi Hakkında
1994 yılında kurulan Excel, ulusal ve uluslararası pek çok saygın kuruluş, marka ve sivil toplum örgütünün yanı sıra, kamu kurumlarına da marka değerlerini ve kurumsal itibarlarını geliştirmeleri amacıyla iletişim alanında danışmanlık, planlama ve uygulama hizmetleri veriyor. Excel, iş ortaklarına hedefleriyle tutarlı, olasılığa yer vermeyen somut iletişim çözümlerini, yenilikçi fikirler ve ölçülebilir sonuçlar eşliğinde sunuyor. Yerel ihtiyaçlara uygun olarak geliştirdiği çözümleri evrensel bakış açısıyla yorumlayan Excel, ulusal ve uluslararası pek çok başarının da sahibi.

Dünyanın en büyük entegre iletişim çözüm sunan ağlarından Fleishman Hillard’ın Türkiye Temsilciliğini de üstlenen Excel, ICCO (Uluslararası İletişim Danışmanlığı Birliği) tarafından verilen uluslararası Danışmanlık Yönetimi Standardı’na sahip ve ICCO’ya bağlı meslek örgütü İDA’nın (İletişim Danışmanlığı Şirketleri Derneği) kurucu üyesi.

Yorumlar