Kuruluş Osman'daki ayrıntı izleyicinin gözünden kaçmadı

Türkiye'nin en yeni dizilerinden biri olan Kuruluş Osman dizisindeki ayrıntı izleyicilerin dikkati sayesinde fark edildi. Ayrıntıyı gören izleyiciler sosyal medya üzerinden yorumlarda bulundu.

Google Haberlere Abone ol
Kuruluş Osman'daki ayrıntı izleyicinin gözünden kaçmadı

Diriliş Ertuğrul dizisinin devam serisi konumunda olan Kuruluş Osman, son yayınlanan yeni bölümüyle izleyicisiyle buluştu.

Türkiye'nin en çok sevilen dizisinin son bölümünde nefes kesen anların yaşandı. Sevilen dizinin bir sahnesindeki hata dikkatli izleyicilerin gözünden kaçmadı.

ZİRVEYE OTURDU

Ünlü oyuncu Burak Özçivit'in başrolünde yer aldığı dizi Çarşamba akşamı yayınlanan bölümünde Özçivit Fetih suresini okumuş ve bölüm zirveye oturmuştu.

Öte yandan oyuncu Burak Özçivit'in bu sahnelerde Kuran-ı Kerim'i doğru telaffuz etmek için 7 aydır Kur'an eğitimi aldığı iddia edilmesi ise sosyal medyanın en çok konuşulanları arasında yer aldı.

TELEFON DETAYI DİKKAT ÇEKTİ

Senaryosu ve oyuncu kadrosuyla sadece Türkiye değil dünyadan büyük beğeni toplayan dizi son bölümünde bir detay ile dikkatleri üzerine çekti.

Son bölümde Burak Özçivit'in kuşağında telefonu fark eden izleyiciler sosyal medyadan dizi ekibini eleştiri yağmuruna tuttu.

"O TELEFONU BİR ZAHMET ÇIKARSAYDINIZ"

Bazı kullanıcılar, "O telefonu bir zahmet çıkarsaydınız kuşağın içinden. 'Çok para harcadık, Hollywood ile yarışacak prodüksiyonumuz var' diyorsunuz böyle hatalar yapıyorsunuz, gerçi onca hatanın için bu ne ki" diyerek daha dikkatli olması gerektiğini vurguladılar.

Yorumlar