Kuaförüm Sensin 5 Haziran puan tablosu kim birinci oldu, kim elendi?

Kuaförüm Sensin 5 Haziran Cuma günü bir haftayı daha geride bırakarak hafta finali yapıyor. Hafta finalinde beş gün boyunca en yüksek puanı toplayabilen takım birinci olacak, en düşük puanı toplayan takım ise elenecek. Peki, Kuaförüm Sensin puanları bugün nasıl oldu, kim birinci oldu, kim elindi?

Google Haberlere Abone ol
Kuaförüm Sensin 5 Haziran puan tablosu kim kazandı

Kuaförüm Sensin yarışmasının best of etabı 259'uncu bölümüyle bir kez daha hafta finaline geldi. Dört takımın üç üyeden oluşan jüri heyetinin karşısında terler döktüğü yarışmada bu hafta en yüksek puanı toplayan takımın hangisi olduğu merak ediliyor. Haftanın son gününde en yüksek puanı alan takım ödülü kazanacak, en düşük puanı alan takım ise elenecek. Şu ana kadar alınan puanlarda en yüksek puanı alan takım Öncü ve Özlem ikilisi olmuştu. En düşük puana ise bu hafta yarışmaya yeni dahil olan Ramazan ve Saadet ikilisinindi. Ancak puanlar birbirine çok yakın olduğu için hiçbir şey belli olmaz. Haftanın son gününde kimin kazanacağı kimin eleneceği merakla bekleniyor. Peki, Kuaförüm Sensin 5 Haziran 2020 Cuma Puan durumu nasıl oldu, kim birinci oldu, kim kazandı, kim elendi? 

Yarışmada bugün 259. Bölüm yayınlanıyor. Günün konseptini alan yarışmacılar bu kapsamda jüri heyetinden puan almaya çalıştı. Yarışmanın dünkü etabında Öncü ve Özlem 15 puan alarak birinci olmuştu. Bilal ve Buse ise 12 puan ile ikinci olmuştu. Zaten haftanın birincilik adayı da Bilal - Buse ile Öncü - Özlem takımları şeklinde duruyor. Ancak yine de hiçbir şey belli olmazı. 

ELENEN TAKIM BELLİ OLDU

Yarışmanın hafta finalinde en düşük puan alarak yarışmaya veda eden takım ve isimler belli oldu. Elenen takım bu hafta yarışmaya yeni dahi olan Saadet ve Ramazan ikilisi oldu. 

ÖDÜLÜ KAZANAN TAKIM

Bu hafta 55 puan ile birinci olarak 10 bin liralık ödülü kazanan takım ise Öncü-Özlem çiftinin takımı oldu. Çift, 10 bin liralık ödülün sahibi oldu. 

Detaylar Geliyor...

Bugünkü bölümde gergin anlar

KUAFÖRÜM SENSİN HAFTALIK PUAN TABLOSU

Kuaförüm sensin haftalık ve günlük puan tablosu şöyle:

TABLO  PAZARTESİ   SALI   ÇARŞAMBA   PERŞEMBE   CUMA   TOPLAM 
Bilal - Buse  6 6  14 12  12  50
Ramazan - Saadet  4 9  13  8  9 43
Öncü - Özlem 7 10  10 15   13 55
Mustafa - Tuna  8 10  11  9 12  49

 

KUAFÖRÜM SENSİN YARIŞMACILARI KİMLER?

Kuaförüm Sensin Best Of'ta bu hafta yarışan yarışmacılar şöyle: 

Kuaför Bilal Ağın, makyöz Buse Şimşek, model Selver Güneş

Kuaför Ramazan Arıkan, makyöz Saadet Dinçer, model Aleyna Deniz

Kuaför Öncü Aslan, makyöz Özlem Aslan, model Selen Erbaş

 

Yorumlar