Kuaförüm Sensin 3 Haziran Çarşamba puan tablosu

Kuaförüm Sensin 3 Haziran Çarşamba günü yarışmacılara verilen yeni konsept ile seyircinin karşısına çıkıyor. Canlı çiçeklerle saç ve makyaj yapılan yarışmanın bugünkü etabında kim kaç puan aldı, günün birincisi kim oldu? İşte detaylar: Günün birincisi Bilal ve Buse oldu.

Google Haberlere Abone ol
Kuaförüm Sensin 3 Haziran Çarşamba puan tablosu

Kuaförüm Sensin 3 Haziran Çarşamba günü yeni bir konsept ile izleyicinin karşısına çıkıyor. 8 yarışmacı, 4 model ile devam eden yarışmada bugünün konsepti canlı çiçeklerle saç ve makyaj çalışması oldu. Peki, Kuaförüm Sensin 3 Haziran Çarşamba puna tablosu nasıl oldu, kim birinci oldu, kim kaç puan aldı? İşte detaylar:

Yarışmanın 256. Bölümü bugün itibariyle Show TV ekranlarında yayınlanıyor. 

KUAFÖRÜM SENSİN HAFTALIK PUAN TABLOSU

TABLO  PAZARTESİ   SALI   ÇARŞAMBA   PERŞEMBE   CUMA   TOPLAM 
Bilal Buse  6 6  14     26
Ramazan Saadet  4 9  13     26
Öncü Özlem 7 10  10     27
Mustafa Tuna  8 10  11     29


KUAFÖRÜM SENSİN 1 HAZİRAN

Kuaförüm Sensin 1 Haziran 2020 Pazartesi günü itibariyle yeni bölümüyle bir kez daha hayranlarının karşısına çıkıyor. Fenomen isimlerin yarıştığı yarışmanın son bölümünden bu yana hayranları tarafından özlenen programda yeni haftaya yine fenomen isimler yarışıyor.

Haftanın ilk günün Mustafa ve Tuna 8 puan ile birinci olurken, Öncü ve Özlem 7 puan ile ikinci oldu. Ramazan ve Saadet ise 4 puan ile günün en düşük puanını almıştı.

BÜLENT ERSOY DA YAKINDA JÜRİ HEYETİNDE

Öte yandan Kuförüm Sensin jüri heyetine daha önce Tuğba Özay artık yok. Onun yerine Bülent Ersoy'un jüri heyetine dahil olacağı açıklandı.

KUAFÖRÜM SENSİN 2 HAZİRAN SALI FULL İZLE

 

Yorumlar