Kuaförüm Sensin 12 Haziran puanları, birinci kim?

Kuaförüm Sensin yarışması hafta finaline girerken takımlar arasındaki birbirine yakın puanlar mücadeleyi kızıştırıyor. Yarışmanın bugünkü etabında haftanın en yüksek puanını alarak birinci olan takım belli oluyor. Peki, kim birinci oldu? İşte detaylar:

Google Haberlere Abone ol
Kuaförüm Sensin 12 Haziran puanları, birinci kim?

Kuaförüm Sensin yarışması 12 Haziran Cuma günü itibariyle bir haftayı daha geride bırakıyor. Hafta boyunca aldıkları puanlarla bugün final sıralaması belli olan yarışmacılardan bir takım haftanın kazananı olacak, bir takım da elenecek. Hafta boyunca şu ana kadar en yüksek puan Bilal ve Buse ikilisi alırken diğer takımların puanları da onlara çok yakın bir seyirde devam ediyor. Bu nedenle haftanın son gününe kadar kimin eleneceği veya kimin birinci olacağı henüz belli olamadı. Best Of yarışmacılarının mücadele ettiği yarışmanın 264. Bölümü'nde haftanın birincisi belli oluyor. Birinci takım 10 bin liralık ödülün sahibi olacak. Haftanın en düşük puanını alan takım ise maalesef bugün elenecek. Peki, Kuaförüm Sensin 12 Haziran 2020 Cuma günün 264. Bölümü puanları nasıl oldu, en yüksek puanı alarak birinci olan takım hangisi oldu, en düşük puanı alarak yarışmadan elenen takım hangisi oldu? Bütün detaylar birazdan belli olacak.

GÜNÜN KONSEPTİ

Yarışmanın bugünkü etabında uygulanan konsept doğal toplu saçlar ve yok gibi görünen makyajla spor salonu şıklığı oldu. Yarışmacılar bu konsept kapsamında hünerlerini sergileyerek jüri üyelerinden en yüksek puanı almaya çalışacaklar. 

Kuaförüm Sensin yarışmasında yeni dönemde ikişer kişiden oluşan dört takım ve onlara hafta boyunca eşlik eden modellerden oluşuyor. Takımlar ve modelleriyle birlikte yarışmaya katılıyor, onlarla birlikte eleniyor. Daha önceki formatta modeller haftalık olarak değişebiliyordu. Yarışmanın ilk bölümlerinde modeller günlük olarak değişebiliyordu. Ancak şimdi artık modeller de yarışmacılarla birliket gelip onlarla birlikte eleniyor. 

Yarışmanın dünkü bölümünde en yüksek puanı alan takım Öncü ve Özlem ikilisi olmuştu. Ancak şu ana kadar en yüksek puanı alan takım ise Bilal ve Buse ikilisi oldu. İkilinin birinci olma ihtimali daha yüksek görünüyor.

ELENEN TAKIM BELLİ OLDU

Yarışmada bu hafta en düşük puanı alarak elenen takım Öncü-Özlem ve Selen üçlüsü oldu. İkili, elendikleri için üzgün olduklarını söyledi. 

BİRİNCİ TAKIM AÇIKLANDI

Haftanın birinci takımı Bilal-Buse ve Selver üçlüsü oldu. Bilal, bu hafta kazandıkları için son derece memnun olduğunu belirterek, ekibinden de çok memnun olduğunu söyledi. Mustafa ve Tuna takımı ise ikinci olurken, Yağmur-Songül ikilisi ise haftayı üçüncü olarak kapattı. Günün en yüksek puanını alan takım ise Songül ve Yağmur kardeşler oldu.

HAFTALIK PUAN DURUMU

Kuaförüm Sensin 8-12 Haziran haftalık ve günlük puan tablosu şöyle:

TABLO  PAZARTESİ   SALI   ÇARŞAMBA   PERŞEMBE   CUMA   TOPLAM 
Bilal - Buse  11  13   13 13  58
Songül - Yağmur  8  14  7 10   14 53
Öncü - Özlem  10  7  12 14   9 52
Mustafa - Tuna   10 10  13   10  13 56

 

KUAFÖRÜM SENSİN GEÇEN HAFTANIN TABLOSU 

Kuaförüm Sensin 1-5 Haziran haftalık ve günlük puan tablosu şöyle:

TABLO  PAZARTESİ   SALI   ÇARŞAMBA   PERŞEMBE   CUMA   TOPLAM 
Bilal - Buse  6 6  14 12  12  50
Ramazan - Saadet  4 9  13  8  9 43
Öncü - Özlem 7 10  10 15   13 55
Mustafa - Tuna  8 10  11  9 12  49


Kuaförüm Sensin 11 Haziran Perşembe günü yayınlanan 263. Bölüm Full Tek Parça izle

 

 

Yorumlar

MİKAİL AKSOY NE KADAR BOŞ ŞEYLERLE UĞRAŞIYORUZ SAÇMA SAPAN ŞEYLERLE ÖMRÜMÜZ ÇÜRÜYOR