Kuaförüm Sensin 1 Haziran puan durumu nasıl oldu?

Kuaförüm Sensin yarışması pandemi süreci sonrası ilk programıyla bugün yeni bölümüyle hayranlarının karşısına çıkıyor. Yarışmanın fenomen isimlerinin yarıştığı son bölümden bu yana seyircileri tarafından özlemle beklenen program yeni başladı. Peki, bugünkü puan durumu nasıl oldu?

Google Haberlere Abone ol
Kuaförüm Sensin 1 Haziran puan durumu nasıl oldu?

Kuaförüm Sensin 1 Haziran 2020 Pazartesi günü itibariyle yeni bölümüyle bir kez daha hayranlarının karşısına çıkıyor. Fenomen isimlerin yarıştığı yarışmanın son bölümünden bu yana hayranları tarafından özlenen programda yeni haftaya yine fenomen isimler yarışıyor. Peki, Kuaförüm Sensin 1 Haziran pazartesi puan durumu nasıl oldu, kim kaç puan aldı. 

Kuaförüm Sensin yarışmasının son bölümünde Bilal-Buse, Mustafa-Tuna, Emina-Mira ve Öncü Özlem çiftleri yarışıyordu. Yarışmaya Mira-Emina ve Server elenmişti. Yarışmanın yeni bölümünde Bilal ve Buse'nin modeli Server oldu. Dilek'in özel işleri nedeniyle katılamadığı öğrenildi.

Show TV'de saat 13.00 itibariyle başlayan Kuaförüm Sensin Best Of'un yeni bölümüne Ramazan ve Saadet ikilisi de geri geldi. Böylece fenomenler yarışması tam hızıyla ve heyecanıyla kaldığı yerden başlıyor.

Kuaförüm Sensin yarışmasının jüri heyetinde küçük bir değişiklik göze çarpıyor. 

Yarışmanın bugünkü etabında yarışmacılara konsept olarak "Show Saçı ve Makyajı" verildi. 

Kuaförüm Sensin 1 Haziran Fragmanı:

BÜLENT ERSOY DA YAKINDA JÜRİ HEYETİNDE

Öte yandan Kuförüm Sensin jüri heyetine daha önce Tuğba Özay artık yok. Onun yerine Bülent Ersoy'un jüri heyetine dahil olacağı açıklandı.

 

Yorumlar