Kripto para dünyasında son gelişmeler

BASE Blockchain dağıtımının ardından DODO yükselişe geçti; PayPal Ethereum destekli Stablecoin PYUSD'nin piyasaya sürüldüğünü duyurdu

Google Haberlere Abone ol
Kripto para dünyasında son gelişmeler

Bybit Global tarafından hazırlanan günlük bültende günün gelişmelerine yer veriliyor.

SPX endeksi, beklentileri aşan 2. çeyrek şirket kazançları ve Campbell Soup'un Sovos Brands'ı 2,7 milyar dolara satın alması gibi birleşme ve satın alma faaliyetlerine ilişkin iyimserliğin etkisiyle %0,90 arttı. Daha geniş kripto para piyasası karışık seyrederken, Bitcoin son 24 saat içinde %0,17 yükseldi ve Ethereum %0,20 düştü.

Bugünün en iyi performans göstereni, Coinbase'in Base Blockchain'ini protokollerinde başlattıktan sonra son saat 24 içinde % 41.2 artan DODO. Ağustos 2020'de başlatılan DODO, Ethereum ve Binance Akıllı Zincir üzerinde merkezi olmayan bir borsadır. Gelişmiş fiyat istikrarı ve likidite için proaktif bir piyasa yapıcı modeli kullanır. Platform, token ticareti için SmartTrade, adil likidite piyasaları için Crowdpooling ve kullanıcı ödülleri için çeşitli madencilik yöntemleri gibi özellikler sunar. DODO'nun yardımcı program tokeni, vDODO aracılığıyla ek avantajlarla ticaret indirimleri sunarak yönetişimi, stake etmeyi ve ödülleri kolaylaştırır. Bugün, DODO Coinbase'in BASE blok zincirinde piyasaya sürüldü ve kullanıcılarını BASE'in artan çekişinden potansiyel olarak büyütmelerine olanak tanıdı.

PayPal, Ethereum ağında ERC-20 token olarak çıkarılacak olan PayPal USD (PYUSD) adlı kendi dolara sabitlenmiş stablecoin'ini piyasaya süreceğini duyurdu. Kısa vadeli hazineler, dolar mevduatları ve nakit eşdeğerleri ile desteklenen stabilcoinin PayPal'ın genel ödeme altyapısının bir parçası olması bekleniyor. Uygun ABD kullanıcıları tarafından kullanılabilecek ve PayPal ile uyumlu cüzdanlar arasında PYUSD transfer etmelerine, kişiden kişiye ödeme yapmalarına ve desteklenen diğer kripto para birimlerini PYUSD'ye ve PYUSD'den dönüştürmelerine olanak tanıyacak. Paxos Trust Co. tarafından çıkarılan stabilcoin, bağımsız bir muhasebe firması tarafından yayınlanan kamuya açık aylık rezerv raporlarına ve değerinin üçüncü taraf tasdiklerine de sahip olacak.

Yorumlar