Korhan Ailesi Gerçekte kim? Yalı Çapkın dizisinde anlatılan aile gerçek hayatta kimi temsil ediyor?

Korhan Ailesinin gerçekte kim olduğu uzun zamandır araştırılıyor. Yalı Çapkını ailesi gerçekte kimdir, hangi aileyi temsil ediyor soruları diziyi izleyenlerce merakla soruluyor. Dizide hikayesi anlatılan Korhan ailesi gerçekte kimdir?

Google Haberlere Abone ol
Korhan Ailesi Gerçekte kim? Yalı Çapkın dizisinde

Korhan Ailesi, Yalı Çapkını dizisinde anlatılan ailedir. Yalı Çapkını ailesi çerçekte kimi temsil ediyor, daha doğrusu Yalı Çapkını dizisindeki "Korhan ailesi" gerçek hayatta hangi ünlü ailedir soruları merakla soruluyor. Star TV'de yayınlanan "Yalı Çapkını" dizisinde hayatı anlatılan "Ferit" isimli karakterin kimin oğlu olduğu, "Seyran" isimli karakterin kimin gelini olduğu ve Halis Ağa'nın gerçekte hangi ailenin reisi olduğu konuları merak ediliyor. Peki, Korhan Ailesi gerçekte kim yani Yalı Çapkını dizisinde konu olan aile gerçek hayatta kimdir?

KORHAN AİLESİ GERÇEKTE KİM?

Başrollerinde Afra Saraçoğlu ile Mert Ramazan Yazıcıoğlu'nun "Seyran" ve "Ferit" karakterlerini canlandırarak rol aldığı "Yalı Çapkını" dizisi seyircinin ilgiyle takip ettiği yapımlar arasında yer alıyor. Gülseren Budayıcıoğlu'nun son yıllarda televizyon kanalları tarafından yakın takibe alınan hikayelerinden biri olan "Yalı Çapkını" dizisinde yer verilen ailenin aslen Gaziantepli olduğu belirtiliyor. Zaten dizideki aile de aslen Gaziantepli olarak veriliyor. 

Yalı Çapkını ailesi gerçekte kim
Yalı Çapkını ailesi gerçekte kim

 

Yalı Çapkını dizisindeki aile ülkenin en zengin mücevheratçısı şeklinde verilmiş. Hal böyle  olunca gözler hem Gaziantepli hem de mücevherat zengini olan ailelere çevrilmiş oluyor. 

Gaziantepli olup da bu tarife uyan birkaç aile var. Ancak internet ortamında yapılan yorumlardan ve yapılan araştırmalardan bu tarife en çok uyan aile Türkiye'nin en ünlü altın markalarından biri olan Altınbaş markasının sahibi Altınbaş Ailesi geliyor. 

Yalı Çapkını ailesi gerçekte kim
Yalı Çapkını ailesi gerçekte kim

 

Dizide anlatılan ailenin gerçekte Altınbaş Ailesi olup olmadığı bilinmiyor; ancak Altınbaş ailesinin Gaziantepli ve çok zengin bir mücevherat zengini olduğu biliniyor. 

Aile genel olarak İstanbul'da değil Kıbrıs'ta yaşıyor.

Halis Ağa karakterinin canlandırdığı ileri sürülen ailenin reisi Mehmet Altınbaş şu anda hayatta değil. Öte yandan Mehmet Altınbaş'ın sadece bir değil birçok torunu bulunurken; bir değil birden fazla da oğlu bulunuyor. 

Mehmet Altınbaş'ın kim ve nereli olduğu konularıyla ilgili aşağıdaki makaleyi inceleyebilirsiniz: 


 

Yorumlar