Kocasını üçüncü kez döven kadına elektronik kelepçe

Adana’da kocasını dövdüğü için 3. kez uzaklaştırma alan kadına bu kez eşine 300 metre yaklaşmama cezası verilerek, elektronik kelepçe takıldı.

Google Haberlere Abone ol
Kocasını üçüncü kez döven kadına elektronik kelepçe

Sonhaberler | Haber Merkezi

Adana'nın Yüreğir ilçesine bağlı Sinanpaşa Mahallesi’nde meydana gelen olay iddiaya göre şöyle gelişti: Sabit Avcılaroğlu, 8 yıl önce Ümmühan Avcılaroğlu ile evlendi. Sabit Avcılaroğlu, işlediği bir suçtan dolayı 2013 yılında cezaevine girdi ve 8 ay önce denetimli serbestlik kapsamında tahliye oldu. Eşinin kendisine soğuk davranmaya başladığını ve annesinin yanına taşındığını ifade eden Sabit Avcılaroğlu, eşi Ümmühan’ın değişik bahanelerle kendisine saldırdığını, evin kapısını ve penceresini kırdığını iddia etti. Bu durumu da koca haber yaptırıp televizyonlara çıktı. İddiaya göre, bu duruma sinirlenen eşi Ümmühan Avcılaroğlu, kocasının yaşadığı eve gelip ona taşla saldırdı. Attığı taşlardan biri kocasının başına isabet etti. Kadın bir süre sonra ise olay yerinden ayrıldı. Sabit Avcılaroğlu hemen hastaneye gidip darp raporu alıp eşinden şikayetçi oldu. Şikayet üzerine mahkeme 3. kez kadına uzaklaştırma verirken bu kez aynı zamanda eşine 300 metre yaklaşmama ve elektronik kelepçe takma cezası da verdi.

Avcılaroğlu, eşinin saldırıları üzerine 2 kez kendine yaklaşmama tedbiri aldırdığını belirtti. En son olarak da eşinin ‘neden televizyonlarda canlı yayına çıkıyorsun’ diyerek kafasına taş attığını söyleyen Sabit Avcılaroğlu, "Eşim cezaevinden denetimli serbestlik kapsamında tahliye olduğum için bana suç işlettirmek istiyor. Amacı, tekrar cezaevine girmem. Zaman kazanıp elimdeki parayı alıp benden boşanmak istiyor. Devletimiz bana sahip çıktı ve 3 kez karımın bana yaklaşmaması tedbirini verdi. İstesem onu öldürürüm. Ancak ‘tövbe’ ettim. Bundan sonraki amacım, çalışıp 2 çocuğuma bakmak. Her türlü tahrike rağmen çocuklarıma ‘katilin çocukları’ denilmesin diye elimi kana bulamayacağım. Ben devletime sığınıyorum. Uzaklaştırmadan sonra beni artık rahatsız etmiyor" dedi.

Yorumlar