Kısmetse Olur kurgu mu? Kısmetse Olur Aşkın Gücü gerçek mi?

Kısmetse Olur kurgu mu yoksa gerçek mi olduğu soruları programı izleyenler tarafından uzun zamandır merakla soruluyor. Yarışmanın formatı, katılımcılar, yaşananlar... Bütün bunlar akıllara "kurgu mu" sorusunu getiriyor. Bu konuda yarışmanın eski katılımcılarından birinin anlattıkları önem arz ediyor

Google Haberlere Abone ol
Kısmetse Olur kurgu mu? Kısmetse Olur gerçek mi?

Kısmetse Olur kurgu mu? Kısmetse Olur gerçek mi? Yarışmaya katılan isimler gerçekten sıradan esnaf, vatandaş veya yurttaş mı soruları seyirci tarafından uzun zamandır merakla cevabı aranan sorular oldu. Eskiden televizyon ekranlarında "izdivaç" programı olarak yayınlanan program şimdilerde Youtube üzerinden iki farklı isim altında seyirciyle buluşuyor. Yarışmayı izleyenler keyifli vakit geçirse de yarışmada yaşanan akıl almaz olaylar nedeniyle, "Kısmetse Olur kurgu mu?" sorusunu soramadan edemiyor. 

KISMETSE OLUR KURGU MU?

Kısmetse Olur yarışması daha önce Kanal D'de aynı isimle yayınlanıyordu. Sonrasında ise Youtube'da açılan "Kısmetse Olur Aşkın Gücü" adıyla yayınlanmaya başladı. Yarışmanın yeni sunucusu da televizyon kanalında olduğu gibi Öykü Serter oldu.

Kısmetse Olur kurgu mu? Kısmetse Olur gerçek mi?
Kısmetse Olur kurgu mu? Kısmetse Olur gerçek mi?

 

Yarışmaya katılan isimlerin tamamına yakını ya bir cast ajansından ya da sosyal medya fenomenliğinden geliyor. Yarışmacıların daha önce başka evlilik programları ve yarışmalarında görülmesi de yarışmanın kurgu mu gerçek mi olduğu hakkında bilgi veriyor. 

Kısmetse Olur kurgu mu? Kısmetse Olur gerçek mi?
Kısmetse Olur

 

Eski yarışmacılardan Didem Delen, sunuculuğunu üstlendiği programda yeniden ekrana dönen programa dair konuştu. Delen, sunuculuk için kendisine teklif geldiği ancak şu an sunduğu programı bırakmak istemediği için teklifi reddettiğini dile getirdi.

KURGU İDDİALARINI KUVVETLENDİREN YENİ BİR DETAY GELDİ

Kısmetse Olur Aşkın Gücü yarışmasının kurgu olduğu düşüncesini kuvvetlendiren yeni detaylar geldi.  

Yarışmaya katıldığı gün Serdar'ı tanımaya başlayan Şeydanur isimli gelin adayı, ilişkisini başlamadan bitirmişti. Farklı adaylarla tanımayı deneyen Şeydanur, geçtiğimiz bölümlerde büyük bir pot kırdı. İzleyicilerin gözünden kaçmayan bu olay sosyal medyada tartışma yarattı. 

Kısmetse Olur kurgu mu
Kısmetse Olur kurgu mu

 

Son zamanlarda Şeydanur ile Bilek arasında bir yakınlaşma görülmüştü. Meğer yarışma öncesinde Bilek, Şeydanur’u dışarıda görmüş ve beğenmiş. Fakat ikili bir araya gelmemiş. Bilek, eğer Serdar ile Şeyda yemeğe gitmeseydi ve bir tanıma yoluna girselerdi Şeyda ile aralarında bir şeyler olabileceğini söyledi. Ardından Şeydanur kurguyu ağzından kaçırdı.

"Evet Bilek ile bir mesajlaşmamız oldu. Fakat buraya geldiğimizde bize direk olarak 'Yemekte Serdar ile sevgili olacaksınız' denmedi, önce tanıma yoluna girdik."

Şeydanur’un bu sözleri sonrasında bölüm silindi ve günler sonra tekrar yüklendi. Silinme sebebi hakkında açıklama yapılmadı ancak bölümde herhangi bir kesinti yapılmadığı görüldü.

Programın kurgu olup olmadığı sık sık merak konusu oluyordu. Delen, konuyla ilgili "Eski yarışmacılar aramış, sevgilisi, ilişkisi olanlar bile arayıp 'Ben tekrar girmek istiyorum' demiş. Eee tabii ki oradaki popülerliği bir daha bulamadılar" dedi.

Delen, konuşmasının devamında, şöyle konuştu: "Şimdi programın formatını patlatmak gibi olmasın ama bir 'casting' vardı. Normal başvurulara dönüş yapıyorlar mıydı bilmiyorum ama dediğim gibi 6 bin başvuru geliyordu bir günde. İçinde bulunduğum şeyi doğru ve dürüst bir şekilde açıklamam lazım. 9 erkek 9 kadını bir araya getirecekler. Bunların arasında aşk başlayacak, çiftler olacak. Bazıları imkansız olacak, kavuşamayacak... Bazen de olacak ki biri, diğerinin sevgilisinden hoşlanacak. Hikayeler bunların üstünden ilerleyecek. Ne dümenler, ne entrikalar!"

KISMETSE OLUR KAPANIYOR MU?

İnternet arama motorundan sıklıkla araştırma yapılan Kısmetse Olur hakkında sansür olup olmaması merak konusu oldu. Bu sefer youtube üzerinden yayınlanacak olan Kısmetse Olur'un kurgu olmayacağı belirtilirken kurgu istesek dizi yapardık yorumları geldi. Öykü Serter'in sunumuyla yayınlanacak olan Kısmetse Olur yarışmasında 9 damat ve 9 gelin adayı yer alacaktır. Kısmetse Olur'un ilk bölümü 12 Aralık tarihinde Youtube üzerinden yer alacak.

Yorumlar

linoo oguz kekin bitiricem seni dava açtım sana