Kim Milyoner Olmak İster Başvuru sonucu sorgulama nasıl ve nereden öğrenilir?

Kim Milyoner Olmak İster Başvuru sonucu sorgulama nasıl ve nereden öğrenilir? Kim Milyoner Olmak İster başvuru no sorgulama 2020, hakkında son zamanlarda aramalar yoğunlaşıyor. Özellikle, yarışmaya katılıp ödül kazanmak ve bilgisini test etmek isteyenler başvuru yaptıktan sonra bu aramaları yapıyor.

Google Haberlere Abone ol
Kim Milyoner Olmak İster Başvuru sonucu sorgulama

Kim Milyoner Olmak İster Başvuru sonucu sorgulama nasıl ve nereden öğrenilir? yarışmaya başvurduktan sonra heyecanlı bir bekleyişe giren vatandaşlar tarafından sıkça sorgulananların başında geliyor. Peki, Kim Milyoner Olmak İster başvuru no sorgulama 2020 için bir yolu var mı? Başvuru sorgulaması nereden nasıl yapılabilir?

Kim Milyoner Olmak İster Başvuru sonucu sorgulama nasıl ve nereden öğrenilir?
Kim Milyoner Olmak İster Başvuru sonucu sorgulama nasıl ve nereden öğrenilir?

 

İçindekiler

  1. Başvuru sorgulama
  2. Başvuru numarasını unuttum
  3. Yarışmaya nasıl başvuru yapılır
  4. Başvuru sonuçları ne zaman belli olur
  5. Kaç defa başvuru yapabilirim

ATV ekranlarında Cumartesi ve Pazartesi akşamları yayınlanan Türkiye'nin uzun soluklu yarışma programı Kim Milyoner Olmak İster, her hafta yayınlanmaya devam ediyor. Kenan Işık'ın ardından Selçuk Yöntem, Murat Yıldırım gibi bir çok ismin sunduğu Kim Milyoner Olmak İster yarışmasına katılmak isteyen vatandaşlar başvurularını sürdürüyor.

Kenan İmirzalıoğlu'nun sunumu ile ekranlara gelen Kim Milyoner Olmak İster yarışması milyonlar tarafından haftanın iki gününde meraka izlenen ve takip edilen bir yarışmadır. 

Kim Milyoner Olmak İster başvurusu yaptıktan sonra kabul edilen yarışmacılar, Kenan İmirzalıoğlu'nun sorduğu sorulara yanıt vererek büyük ödün olan 1 milyon TL kazanmaya çalışıyor. Yarışmada bilgisini gösterenlere çeşitli jokerler verilirken belirli barajları aşanlar elensede barajla garantilediği parasını hak ediyor. Toplam 12 sorunun yer aldığı yarışmada 2. soruyu bilen bin liralık ödülü, 7. soruyu bilen ise 15 bin lirayı garantilerken 12. soruya ulaşan kişi 1 milyon TL için yarışıyor.

Kim Milyoner Olmak İster Başvuru sonucu sorgulama nasıl ve nereden öğrenilir?
Kim Milyoner Olmak İster Başvuru sonucu sorgulama nasıl ve nereden öğrenilir?

 

Büyük ödül için yarışmaya katılmak isteyen vatandaşlar Kim Milyoner Olmak İster Başvuru Formunu doldurarak yarışmaya başvurusunu yaparken başvurunun ardından heyecanlı bekleyiş başlıyor. Özellikle hemen yarışmaya katılmak isteyen vatandaşlar Google arama motorunda sıkça "Kim Milyoner Olmak İster başvuru sorgulama" şeklinde araştırmalarını yapmaktadır. 

Başvuru Sorgulama

Kim Milyoner Olmak İster başvuru sorgulama 2020, hakkında aramalar devam ederken vatandaşlar başvurusunun durumu merak ediyor. Daha önce yarışma için başvuruda bulunduysanız başvurunuzun durumunu ancak Sabah gazetesi tarafından yayınlanan mülakat kazananlar listesinde size verilen numaranın olup olmadığını araştırarak öğrenebilirsiniz. Bunun için öğrenebileceğiniz bir diğer yol ise ATV ekibi tarafından aranmanızdır. Bunun için herhangi bir sorgulama sitesi bulunmamaktadır. Bu tarz sitelere denk gelmeniz durumunda uzak durmanız tavsiye edilir.

Sabah gazetesinin internet sitesi üzerinden başvuru sorgulayabilir miyim?

Maalesef. Sabah haber sitesi üzerinden başvuru sorgulamak için herhangi bir özel alan bulunmamaktadır. Bu yüzden başvurunuzun durumunu sorgulamak için size verilen numara ile sabah gazetesinde yayınlanan numaraları karşılaştırarak sonucu öğrenebilir veya yarışma ekibi tarafından aranarak öğrenebilirsiniz.

Başvuru numarasını unuttum nasıl öğrenebilirim?

Kim Milyoner Olmak İster başvuru no sorgulama 2020, hakkında yapılan araştırmalar için ne yazık ki verilecek güzel bir haber yok. Sorgulamayı yapabilecek bir kategori bulunmamaktadır. Bunun için yarışmanın başvuru işlemleriyle ilgilenen ekiple iletişime geçebilir ya da mülakat için veya kabul edildiğinizi bildirmeleri için beklemeniz gerekebilir. Bu yüzden başvuru esnasında yarışmacı numarasının mutalaka not edilmesi önerilir.

Yarışmaya nasıl başvurursunuz?

Kenan İmirzalıoğlu'nun sunumuyla ekranlara gelen Kim Milyoner Olmak İster yarışmasına katıl için iki yöntem bulunmaktadır.

  1. ATV sitesindeki bölümüne giderek başvuruda bulabilirsiniz. Veya aşağıda yer alan başvuru formuna ilişkin detayların yer aldığı haberimiz ile "Kim Milyoner Olmak İster başvuru formu" yazısınına tıklayarak başvuru sayfasına ulaşabilirsiniz (Link aşağıdadır.) Başvuru formunda iletişim bilgilerinin yanı sıra yarışmacı adayını tanımaya yönelik bazı sorular sorulmakta ve bu sorular için eksiksiz ve yanlışsız bilgiler talep edilmektedir. Bu soruları olabildiğince anlaşılır bir şekilde yanıtlamak ve imla kurallarına dikkat ederek aktarmanız gerekir zira yanlış ve eksik bilgi vermeniz durumunda yarışmaya katılma şansınız olmayabilir.
  2. WhatsApp üzerinden yarışmaya katılım için başvurmakta diğer bir alternatif olarak yarışmanın meraklılarına sunulmuştur. WhatsApp üzerinden başvuru yapabilmek için aşağıda yer alan numarayı rehberinize ekledikten sonra kendinizi tanıtarak, katılma nedeninizi söyleyerek ve en az 1 dakikalık video çekerek söz konusu WhatsApp numarasına göndermeniz ve size verilen talimatları izmeleniz gerekmektedir. Başvurunuzun daha verimli olması için formdaki kritik sorulara göz atabilir ve videolu başvurunuzda kısaca bunlardan bahsedebilir ve yarışmaya katılmak için başvurunuzu kabul edilmesi şansını arttırabilirsiniz.

ATV WhatsApp numarası: 0 553 043 43 43

Başvuru sonuçları ne zaman belli olur?

Yarışmaya başvuran vatandaşlar sonuçların ne zaman açıklanacağını merakla beklerken mülakat yapılanların sonuçları ile ilgili ne zaman dönüş yapılacağıyla ilgili net bir tarih verilmemektedir. Dolayısıyla geri dönüş için net bir süre bulunmamaktadır. 

Tekrar başvurabilir miyim?

Kim Milyoner Olmak İster yarışmasına yılda sadece bir defa başvuru yapma hakkına sahipsiniz eğer 1 sene içerisinde aranmazsanız tekrar başvurunuzu güncellemek için başvuru formunu doldurabilirsiniz. Bu konu ile ilgili ATV’nin sitesinde alttaki not yer almaktadır.

“Formu bir yılda en fazla bir kere güncelleyebilirsiniz.”

Eğer 1 sene içerisinde tekrar başvurursanız alttaki hata ile karşılaşırsınız.

“Daha önceden kaydınız bulunmaktadır”

ATV iletişim bilgileri

Telefon numarası: 444 88 11
Mail adresi: [email protected]
İnternet sitesi:  www.atv.com.tr


 

Yorumlar

Elyor Kayitli telefon nomerami guncellemek istiyorum
Memmed Emin Beni neden davet etmiyorsunuz merak ettim
enes yıldız ben kayıt olmuştum ne oldu
Nebahat aksoy Yarışmaya katılmak istiyorum
sevgi lordoğlu başvuru yaptım video istendi gönderdim geri dönüş olmadı yardımcı olurmusunuz