Kemal Gülman Eda Cideli kimdir, nereli, kaç yaşındadır, Feryal Gülman kim?

Kemal Gülman Eda Cideli kimdir, nereli, kaç yaşındadır, Feryal Gülman kim, soruları biri 90 diğeri 30 yaşında olan iki "sevgili" için merakla cevap arayan sorular oldu. Gülman'ın eski eşi Feryal Gülman kim?

Google Haberlere Abone ol
Kemal Gülman Eda Cideli kimdir, kaç yaşındadır?

Kemal Gülman Eda Cideli kimdir, nereli, kaç yaşındadır, Feryal Gülman kim, Kemal Gülman'ın eski eşi Feryal Gülman kimdir, kaç yaşındadır?

Aralarında yaklaşık 60 yaş fark olduğu belirtilen Kemal Gülman ile Eda Cideli'nin ilişkisi tartışılmaya devam ediyor. 

Türkiye'nin en büyük şirketlerinden biri olan Gülman Holding'in patronu Kemal Gülman kendisinden 58 yaş küçük olan Eda Cideli ile ilişki yaşıyor. 

İkili arasındaki büyük yaş farkı tartışmalara neden olurken, Kemal Gülman Eda Cideli kimdir, nereli, kaç yaşındadır, Feryal Gülman kim soruları da cevap arıyor. 

Kemal Gülman kimdir Eda Cideli kaç yaşındadır?
Kemal Gülman kimdir Eda Cideli kaç yaşındadır?

 

88 yaşındaki Kemal Gülman’ın Eskişehir ve Monako’da birlikte görüntülendiği genç sevgilisinin, boşanma davasına bakan avukat Eda Cideli olduğu ortaya çıktı! Ünlü işadamının kendisinden 58 yaş küçük avukatıyla 1.5 yıldır aşk yaşadığı iddia ediliyor.

Son yılların en büyük ve en çekişmeli boşanma davalarından biri, Feryal Gülman ile Kemal Gülman arasında tam 7 yıldır devam ediyor.

Feryal Gülman, eşinin kendisini 22 yaşındaki genç bir kadınla aldattığını söyleyerek boşanma davası açmış, 200 milyon lira tazminat talep etmişti. Gülman Group’un patronu olan eşine mal tasfiyesi davası da açan Feryal Hanım, ayrıca kendisi için aylık 200 bin, oğlu için de 25 bin lira nafaka istemişti.Kemal Gülman ise iddiaları reddederek, eşine 500 bin lira istemli karşı dava açmıştı.

Davalar 7 yıldır sonuçlanmadı ama Kemal Gülman çoktan başka bir aşka yelken açtı. Ünlü işadamı gönlünü boşanma davasına bakan 30 yaşındaki avukat Eda Cideli’ye kaptırdı.1.5 yıldır birlikte oldukları konuşulan Kemal Gülman ve Eda Cideli, bir süre önce hem Eskişehir’de hem de Monako’da birlikte görüntülenmişti. Sevgililer önceki gün de Bodrum’da objektife takıldı.Cennet Koyu’na demirlediği lüks teknesinde Eda Cideli’yle tatil yapan Kemal Gülman, sevgilisini sık sık öpücüklere boğarak aşkını gözler önüne serdi.

Bu arada müvekkiliyle aşk yaşayan Eda Cideli’nin özellikle sosyal medyada aldığı tepkiler üzerine Instagram hesabını kapattığını da belirteyim.

Kemal Gülman ve Eda Cideli, geçtiğimiz mart ayında ünlü işadamının Monako’daki evine gitti. Çift önce Nice Havalimanı’nda, ardından İstanbul Havalimanı’nda birlikte görüntülendi.

90 yaşındaki ünlü iş adamı Kemal Gülman kendisinden 60 yaş küçük sevgilisi 30 yaşındaki Eda Cideli ile dudak dudağa görüntülendi. Bir teknede samimi pozları veren iş insanı Kemal Gülman'ın hayatı merak konusu oldu. Peki Kemal Gülman kimdir, hangi şirketin sahibi, eski eşi ve çocukları kimdir?
Abone ol
İş insanı Kemal Gülman sevgilisi ile bir yatta dudak dudağa okjektiflere yakalandı. 90 yaşında olan Kemal Gülman torunu yaşındaki Eda Cideli ile aşk yaşıyor. 30 yaşında olan Eda Cideli'nin Kemal Gülman ile olan samimi pozlarına tepki yağdı. Aralarında aşk yok, para için birlikte yorumlarının yapıldığı Eda Cideli kimdir, kaç yaşında?

Kemal Gülman, önceki gün torunu yaşındaki sevgilisiyle Bodrum’da lüks yatında görüntülendi. 90 yaşındaki iş adamı ve 30 yaşındaki Eda Cideli’nin görüntüleri, ‘Bu kadar olmaz’ dedirtti

Ünlü iş insanı Kemal Gülman, 2013’te kendisine 200 milyon liralık boşanma davası açan 21 yıllık eşi Feryal Gülman’a yeni bir boşanma davası açmıştı.

 KEMAL GÜLMAN KİMDİR, NERELİ VE KAÇ YAŞINDA?

1932 yılı doğumlu olan Kemal Gülman, Gülman Group'un sahibi ve CEO'sudur. Gülman Group 1952 yılında kurulan gayrimenkul, ticaret, sanayi vb. alanlarda faaliyet gösteren bir firmadır. Türkiye'nin en büyük şirketlerinden birisidir.

Gülman Group'un sahibi olan Kemal Gülman, Türkiye'nin en zengin kişiler listesinde ilk 100 sırada yer almaktadır.

Yapılan araştırmaya göre ilk 100 en zenginler listesi içerisinde Kemal Gülman 50. sırada yer alıyor.

Gülman Group'un özellikle başta gayrimenkul sektörü olmak üzere, enerji, denizcilik, lojistik vb. alanlarda birçok başarısı bulunmaktadır.

FERYAL GÜLMAN KİMDİR?

Kemal Gülman'ın boşanma aşamasında olduğu eski eşi Feryal Gülman kimdir? Ankara doğumlu, İstanbul Teknik Üniversitesi mezunu Feryal Gülman İstanbul'a 7 yaşında geldi. 8 yaşındayken babasını kaybeden Feryal Gülman, 21 yıllık eşi olan Kemal Gülman'a açtığı boşanma davası ile gündemde gelmişti. Bu evlilikten bir de Aslan isminde oğulları bulunuyor.

Kemal Gülman kimdir Eda Cideli kaç yaşındadır, Feryal Gülman kim?
Kemal Gülman kimdir Eda Cideli kaç yaşındadır, Feryal Gülman kim?

 

Feryal Gülman, iş hayatına Alarko ile başladı. Daha sonraki yllarda Amerika'dan gelen Leyla Alaton ile emlak pazarlaması grubunu kurdu. Konu ile ilgili eğitimler aldı ve seminerler verdi.

Feryal Gülman 25 yaşındayken, Ankara'dan TOKİ Daire Başkanlığı teklifini kabul etti. 40 kişilik bir ekip yönetti. Halkalı Konutları, Eryaman Konutları, Ataköy 7-8. kısım Konutları gibi konutların hepsi Feryal Gülman döneminde satıldı.


 

Yorumlar