Galatasaray, liderle arasındaki farkı kapatıyor

Galatasaray Süper Lig'in 23. haftasında Kasımpaşa'ya konuk oldu. Sarı-kırmızılı ekip 7. dakikada Yassine Meriah (kendi kalesine), 22. ve 41. dakikalarda Adem Büyük'ün golleriyle maçı 3-0 kazandı.

Google Haberlere Abone ol
Galatasaray, liderle arasındaki farkı kapatıyor

Kasımpaşa'nın konuğu olan Galatasaray 7. dakikada Yassine Meriah'ın kendi kalesine gol atması ve 22. ve 41. dakikalarda Adem Büyük'ün topu ağlarla buluşturması ile 3-0 öne geçti. Ev sahibi takım 16 puanda kalırken Galatasaray, ligdeki galibiyet serisini 5 maça çıkardı. Öte yandan sarı-kırmızılıların puanı da 39 puana yükseldi.

7. DAKİKA: Yassine Meriah'ın kendi kalesine gol attı. Galatasaray, bu golle skorunu 1-0'a taşıyor! Sağ kanattan gelişen atakta Emre Akbaba, kısa pasını ceza sahası içinde Sofiane Feghouli'ye gönderiyor. Sofiane Feghouli, altıpas içine girip orta şut karışımı topu gönderiyor. Bu top Yassine Meriah'a çarpıyor ve kendi ağlarıyla buluşuyor.

22. DAKİKA: Galatasaray, Adem Büyük'ün penaltıdan attığı golle skoru 2-0'a taşıyor! Sol kanattan kazanılan köşe vuruşu sonrasında topun başına geçen Ömer Bayram, ceza sahası içine ortasını yapıyor. Mario Lemina'dan seken top arka direkte Emre Akbaba'ya geliyor. Emre Akbaba, gelişine şutunu çekiyor ancak Florent Hadergjonaj, ceza sahası içinde topu elle kontrol ediyor ve penaltıya sebebiyet veriyor. Penaltı atışı için topun başına geçen Adem Büyük, kalecinin sağına yerden şutunu gönderiyor ve topu ağlarla buluşturuyor.

 41. DAKİKA: Galatasaray, Adem Büyük'ün golüyle skoru 3-0'a taşıyor! Sağ kanattan gelişen atakta topla ilerleyen Mariano Filho, ceza sahası içine ortasını yapıyor. Bu topla buluşan Adem Büyük, topu düzeltip sağına çekiyor ve kaleye şutunu göndererek topu ağlarla buluşturuyor.

 

Yorumlar