Jülide Ateş neden boşandı? Eşi Kimdir?

Jülide Ateş neden boşandı? Ünlü sunucu Jülide Ateş 2020 yılının Ocak ayında boşanmışlardı. Yeniden gündeme gelen olay izleyiciler tarafından merak edildi. Peki Jülide Ateş neden boşandı? işte detaylar

Google Haberlere Abone ol
Jülide Ateş neden boşandı? Eşi Kimdir?

Jülide Ateş neden boşandı? Kimdir? Magazin programında tekrar gündeme gelen olay, izleyicilerin merak etmesine sebep oldu. İzleyici Jülide Ateş neden boşandı merak ediyor. İşte detaylar

Jülide Ateş neden boşandı
Jülide Ateş

 

Jülide Ateş eski eşi gazeteci Emre İskeçeli ile 2020 yılının Ocak ayında boşandı. 19 yıllık evliliklerini noktalayan ünlü çiftin neden boşandığı ise merak konusu oldu.

Gençlik yıllarında Boğaziçi Üniversitesi'nde tanışarak evlenmeye karar veren çiftin 2001 yılında bir oğlullarını kucaklarına aldı.

Ancak bir süre sonra başgösteren anlaşmazlık sebebi ile ayrılmaya karar verdiler. Ancak ünlü ayrıldıktan sonra Jülide Ateş'in sosyal medyada yaptığı paylaşım magazin gündemine bomba gibi düşmüştü.

Jülide Ateş neden boşandı
Caption

 

İşte Jülide Ateş'in o mesajı:

'Emrem... Kocam, arkadaşım, ağabeyim, babam... 22 yıllık birlikteliğimizde, sevgi, huzur, yuva, anlam oldun bana... Merhamet ve şefkat oldun... Hayat arkadaşım can yoldaşım oldun... Birlikte büyüdük. Hayatta en değerli varlığım Ali'min babası oldun.

22 yıllık birlikteliğimiz bugün resmi olarak noktalansa da; bu benim için bir son değil. Bana yaşattığın sevgiyi içimden söküp atmak imkansız, sadece şekil değiştirecek. Hayatımızın bu evresinde, artık farklı yönlere yürüyeceğiz. Ve biliyorum ki; yine birbirimizin en iyi dostu olacağız. Ben senin her iyi haberinde, her mutluluğunda, yüzünün her tebessümünde bu kez dostun olarak yine gururlanıp mutlu olacağım. Yolun açık olsun canım... Seni çok seviyorum...'

Bu mesaj bugün yine gündeme geldi.

Jülide Ateş neden boşandı

Jülide Ateş ve Emre İskeçeli'nin neden boşandığı ile ilgili hala net bir bilgi yok.

Jülide Ateş kimdir?

Jülide Ateş 6 Mayıs 1971 dünyaya geldi. Aslen Elazığlıdır. 48 yaşında olan ünlü sunucu 1996 yılında Boğaziçi Üniversitesi İngilizce Öğretmenliği Bölümü'nden mezun oldu.

İlk evliliğini 1995 yılında Cemal Özgörgey ile yapan güzel sunucu 6 ay süren evliliğinin ardından boşandı.

Daha sonra yine üniversite yıllarından dost olduğu sabah gazatesi dış haber servisinde görevli olan Emre İskeçeli ile evlendi.

Çiftin Ali adından bir oğulları var.

Ünlü çift 2020 Ocak ayında ise boşandı.

Çiftin neden boşandığına dair bilgi ise henüz kamuoyuna yansımış değildir.

Emre İskeçeli kimdir?

Emre İskeçeli, Boğaziçi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'nden mezun
Uzun yıllar Hürriyet bünyesinde gazetecilik yaptı. Ardından 2015 Haziran ayında PaperCam Medya'yı kurdu. Burada 1,5 yıl kadar faali,yet gösterdikten sonra İz İletişim'de Genel Müdür olarak görev yaptı. Ardından 2018 yılında Posta Gazetesi Genel Yayın Yönetmenliği görevine geldi ve halen burada devam etmektedir.

Yorumlar