Jennifer Lopez'in Dekoltesi Google'a ilham oldu!

Bu hafta dış basında yer alan ilginç haberleri sizler için derledik.

Google Haberlere Abone ol
Jennifer Lopez'in Dekoltesi Google'a ilham oldu!
Amerikalı müzik grubu The Beach Boys'un 1966 yılında çıkardıkları tek parçalık albüm "God Only Knows" şarkısını 45 dakikada yazdılar.(The Guardian)

 

2000 Grammy Ödülleri'nde, Jennifer Lopez'in giydiği Versace marka elbise Google Görseller alanına ilham verdi. (Daily Telegraph)

jennifer_lopez.jpg

 

James Bond, serinin yirmi üçüncü film Skyfall'un 7.dakikasında ölmüş olmalıydı.(The Independent)Maymunların birbiriyle iletişim kurma sırları çözüldü. Maymunlar insan kulağının duyamayacağı 450 farklı ses fısıltıyor. (Daily Mail)

 

New York'ta Boşanma kağıtları yasal olarak Facebook üzerinden yayınlanıyor. (New York Daily News)Brontosaurus i tüm dinozorlardan kalıtımsal olarak farklı olan bir cins olarak kabul edilebilir. (Scientific American)

Heteroseksüel erkekler karşılarında kendilerinden daha çekici olduğunu düşündüğünü erkek gördüklerinde daha riskli bahislere girerler. (New Scientist)İngiltere'nin Sürücü ve Araç Lisans Ajansı, lisans fotoğrafında başına süzgeç takan bir adamın fotoğrafını dini nedenlerle kabul etmedi. Daha bulun (Daily Mirror)Beyaz Saray'da cinsiyetsiz ilk tuvalet! (Pink News)Kuzey Kore ders kitapları Kim Jong Un 'un henüz 3 yaşındayken araç kullanmayı öğrendiğini söylüyorlar.

Yorumlar