Jehat Hekimoğlu kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır?

Magazin dünyasının gündemindeki isimlerden Jehat Hekimoğlu kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır? Nilüfer Açıkalın'ın üvey kızının kendisiyle ilgili iddiaları sonrasında Hekimoğlu da gündeme gelmiş oldu.

Google Haberlere Abone ol
Jehat Hekimoğlu kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır?

Jehat Hekimoğlu kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır soruları bu aralar magazin dünyasında merakla araştırılıp soruşturuluyor. Nilüfer Açıkalın'ın eski sevgilisi Orhan Oğuz'un kızı tarafından ortaya atılan iddialardan sonra Jehat Hekimoğlu kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır soruları gündeme geldi. Oğuz, Açıkalın'ın babasıyla birlikte olduğu dönemlerde veya ondan sonra babasının parasıyla "jigolo (para karşılığında ilişkiye giren erkek)" tuttuğunu savunmuştu. Açıkalın ise bu iddiaları yargıya taşıyarak şikayetçi oldu. 

Jehat Hekimoğlu kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır?
Nilüfer Açıkalın, Orhan Oğuz ve Ebru Oğuz

 

Magazin dünyasındaki son haberlere göre Nilüfer Açıkalın, yönetmen Orhan Oğuz’la ayrılıp yeni bir ilişkiye başlamıştı. Nilüfer Açıkalın'a eski sevgilisi Orhan Oğuz'un kızı Ebru Oğuz'dan şok suçlama geldi. Ebru Oğuz, sosyal medyada Nilüfer Açıkalın'ı hedef alan "Babamın parasıyla kendisine jigolo tutmuş. Paraları yemeye devam ediyor" diye paylaşım yaptı. Savcılığa başvuran Nilüfer Açıkalın; Ebru Oğuz'un kendisine ve sevgilisine sarf ettiği sözler için cezalandırılmasını talep etti.

Nilüfer Açıkalın, yönetmen Orhan Oğuz ile 19 yıl süren bir ilişki yaşadı. Ancak bu ilişkiye, yönetmenin ilk evliliğinden olan kızı Ebru Oğuz hep karşı çıkmıştı. Peki, Jehat Hekimoğlu kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır?

Jehat Hekimoğlu kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır?
Jehat Hekimoğlu kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır?

 

JEHAT HEKİMOĞLU KİMDİR?

Jehat Hekimoğlu kimdir sorusunun cevabıyla alakalı muhalif.com.tr isimli internet sitesinde yer alan bilgiler şöyle:

Daha önceden de müzikal anlamda çokça duyulan, birçok sanatçının da içinde bulunduğu ’Gitarın Asi Çocukları’ adlı projeden tutun da, farklı kategorideki birçok isimle üreten Jehat Hekimoğlu, kişisel çalışmalarıyla, kendine has yorumladığı tanıdık şarkılarla ve özgün besteleri ile harmanlayarak üretmeye devam ediyor.

Sound arayışındaki esneklik düşünüldüğünde Ska-Reggae- Swing-Blues ve daha birçok tarzın türevlerine tanıklık edeceğiniz başarılı müzisyen müzik dışında da çok yönlü çalışma anlayışı ile özgün ve birbirinden ilginç projelere imza atıyor.

Eğlenmek, düşünmek ve paylaşmak ekseninde pratiğini ortaya koyan, sahnesinde zaman zaman ağırladığı birçok müzisyeni ve her an sürprizlere açık bıraktığı performansıyla da şaşırtıcı.


 

Yorumlar