İstenmeyen tüylerden kurtulma yollarından yeni yöntem

Bayanlar için kişisel temizlik çok önemlidir. Vücut temizliği için bin bir çeşit yöntem vardır. İstenmeyen tüylerden kurtulma yollarından yeni yöntemler geliştiriliyor.

Google Haberlere Abone ol
İstenmeyen tüylerden kurtulma yollarından yeni yöntem

İstenmeyen tüylerden kurtulma yollarından hemen hemen hergün yeni bir yöntem deneniyor. Peki istenmeyen tüylerden kurtulmanın yolları nelerdir? Bunların kimileri acılı, kimileri de acısızdır. İstemediğiz kıl ve tüylerden acısız kurtulmayı her kadın ister. Bunun için sizlere harika bir önerimiz var. Episoft tüy dökücü bu kremin etkisi sayesinde artık acısız bir şekilde tüylerinizden ve kıllarınızdan anında kurtulabileceksiniz.

İstenmeyen tüylerden kurtulma yollarından biri olan Episoft sadece kadınlar tarafından değil, erkekler tarafından da tercih edilmektedir. Pürüzsüz bir cilt artık hayal değil. Bu krem sayesinde artık tüylerinizden acısız kurtulacaksınız. Peki, sizlere episoft hakkında biraz bilgi vermek istiyoruz.

Episoft Tüy Dökücü Krem Nasıl Kullanılır?

İnsan olarak vücudumuzun belli bölgelerinde kıl ve tüy oluşumu mevcuttur. Çoğu kişi bu kıl ve tüyden rahatsızdır. Hem de kişisel bakım için gerekli bir temizliktir. Rahatsız olduğunuz tüylü bölgeye kremi tabaka halinde uygulayabilirsiniz. Bu krem göbek, koltuk altı, yüz bölgesi, bikini ve bacak bölgesine rahatlık ile uygulanabilir. Bu bölgelerde uygulandığında krem yaklaşık olarak yapılan araştırmalara göre yüzde 95 oranında etki gösterir. Tüylerinizden hemen kurtulmak için bu kremi tercih edebilirsiniz.

Krem Fiyatları Hakkında

Acısız olarak kullandığınız bu kremin fiyatları gayet uygundur. Episoft krem fiyatları toplu alım için gayet uygundur. Kesinlik ile kreme ön yargılı bir şekilde yaklaşmamanızı öneriyoruz. Toplu bir şekilde sipariş vermeniz sizlere daha uygun gelecektir.

- 1 kutu krem 39 TL + Kargo Ücreti

- 2 kutu krem 69 TL + Kargo Ücreti

- 3 kutu krem 99 TL + Kargo Ücreti Bulunmamaktadır.

- 6 kutu krem 179 TL + Kargo Ücreti Bulunmamaktadır.

Episoft krem kesinlik ile vücudunuza etki gösterir. Kullandıkça farkı çok rahat bir şekilde anlayabilirsiniz. Kıllarınız zaman içerisinde azalma gösterecektir. Yalnız erkekler sadece kol altı, bacak ve göğüs kısımlarına uygulayabilir. Ama şunu müşterilerimize hatırlatmak istiyoruz. Ürünler kesinlik ile düzenli olarak kullanılması gerekmektedir.

Kremin kalıcı olarak etki etmesini istiyorsanız ilk önce uygulanacak bölgenin kökünden alınması gerekiyor. Yani ağda, epilatör vb. uygulamanın yapılması gerekiyor. Daha sonra tüylerinizi temizleme aşamasından sonra her 5 günde 1 kere olmak şartı ile bölgeye uygulayabilirsiniz. Bir kutu yaklaşık 2 sefer olarak kullanılacak şekilde ayarlanmıştır. Uygulanacak bölgeye düzgünce masaj yaparak kremi yedirmelisiniz. Sürdükten 5 gün sonra kutunun yarısını da aynı bölgeye masaj yaparak uygulamalısınız. Böylelikle tüylerinizden kurtulmak için ilk seansı tamamlamış olacaksınız. Bir kutunun yaklaşık olarak ağırlığı 20 ml’dir.

Kutuyu kullanmadan önce lütfen kendinize alerji için deneme yapınız. Eğer vücudunuz kreme karşı alerjik reaksiyon gösteriyor ise, lütfen kullanmayınız. Şuana kadar ürün hakkında hiçbir şikâyet bize gelmemiştir.

Yine de aklınıza her türlü gelecek sorularınız ve episoft siparişleriniz için web sayfamızdan bizlere ulaşabilirsiniz. Toplu alımlarınızda fiyatların daha uygun olduğunu sizlere hatırlatmak istiyoruz.

Yorumlar