İstanbul Valiliğinde Beşiktaş şehitleri için taziye defteri açıldı

İSTANBUL (AA) - İstanbul Valiliği, Beşiktaş'taki terör saldırısında hayatını kaybedenler anısına, kentte yerleşik diplomat ve konsüler misyon temsilcileri ile...

Google Haberlere Abone ol
İstanbul Valiliğinde Beşiktaş şehitleri için taziye defteri açıldı

İSTANBUL (AA) - İstanbul Valiliği, Beşiktaş'taki terör saldırısında hayatını kaybedenler anısına, kentte yerleşik diplomat ve konsüler misyon temsilcileri ile uluslararası kuruluş temsilcileri için taziye defteri açtı.

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, defteri birçok ülkenin başkonsolosu imzaladı.

Defteri imzalayan ve taziye dileklerini iletenler arasında ABD'nin İstanbul Başkonsolosu Jennifer Davis, İsrail'in İstanbul Başkonsolosu Shai Cohen, İran İslam Cumhuriyeti İstanbul Başkonsolosu Bahtiyar Esedzade ile Çin Halk Cumhuriyeti'nin İstanbul Başkonsolosu Qian Bo da yer aldı.

Kanada'nın İstanbul Başkonsolosu Ulric Shannon, Yunanistan'ın İstanbul Başkonsolosu Evangelos C. Sekeris, Brezilya İstanbul Başkonsolosu Paulo Roberto Caminha De Castilhos França, İspanya'nın İstanbul Başkonsolosu Carlos Diaz Valcarcel, İtalya'nın İstanbul Başkonsolosu Federica Ferrari Bravo, Azerbaycan Cumhuriyeti İstanbul Başkonsolosu Mesim Hacıyev, , Irak'ın İstanbul Başkonsolosu Hassan Sawadi Abo Tabik, Kore Cumhuriyeti'nin İstanbul Başkonsolosu Cha Young-Cheol ile Endonezya'nın İstanbul Başkonsolosu Herry Sudrajat ile Birleşik Arap Emirlikleri İstanbul Başkonsolosu Khalifa Al-Marzouqi'nin de taziye defterini imzaladığı bildirildi.

Yorumlar