İsrail Gazze'deki patlamayla ilgisinin olmadığını duyurdu

KUDÜS (AA) - İsrail ordusu, Gazze'de meydana gelen ve 6 Filistinlinin ölümüne neden olan patlamayla bir ilgisinin olmadığını duyurdu.Ordudan yapılan açıklamada, "İsrail ordusunun, bu olayda hiçbir rolü yoktur." ifadesi kullanıldı....

Google Haberlere Abone ol
İsrail Gazze'deki patlamayla ilgisinin olmadığını duyurdu

KUDÜS (AA) - İsrail ordusu, Gazze'de meydana gelen ve 6 Filistinlinin ölümüne neden olan patlamayla bir ilgisinin olmadığını duyurdu.

Ordudan yapılan açıklamada, "İsrail ordusunun, bu olayda hiçbir rolü yoktur." ifadesi kullanıldı.

Gazze'deki Filistin Sağlık Bakanlığı Sözcüsü Eşref Kudra, akşam saatlerinde yaptığı yazılı açıklamada, Gazze Şeridi'nin orta kesiminde meydana gelen patlamada 6 Filistinlinin şehit edildiğini, 3 kişinin yaralandığını belirtmişti.

Hamas'ın askeri kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayları da 6 kişinin ölümüne neden olan patlamanın arkasında İsrail'in olduğunu iddia etmişti.



Yorumlar

TAMERTASCI Bunu yapa yaptiran amerika ALLAH AMERIKAYI HARITADAN SILE..FILISTINI ISRAILE KIRDIRAN AMERIKA BIZDE AMERIKAN SILAHLARININ BIKISMINI VERELIM..REIS..ALLAH ASKINA SOZUMU DINLE FILISTINE ULASTIRALIM..REIS SILAHLARI..BUKAFIR BOMBALAMAYA COK FILISTINLIYI YOK EDECEK BU KAFIR AMERIKA YAHUDI LOBISI..ALLAH ASKINA AMERIKAN SILAHLARINI..TURKMENLER ARACILIGI ILE ULASTIRALIM..REIS ALLAH YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN..SAYGIVE HURMETLERIMLE..BASKANIM..ALLAH SIZLERE UZUN OMURLER VERSIN CUMHURUM..
TAMERTASCI BASKANIM..ALLAH ASKINA FILISTINE DE YARDIM EDELIM..KAFIR ISRAILE EZDIRME REIS..BIZ TURKIYE AMERIKADAN DAHA GUCLUYUZ..CUNKI BIZIM IMANIMIZ BIZLERE YETER REIS..AMERIKADAN ELEGECIRILEN SILAHLARI FILISTINE ULASTIRALIM..REIS ALLAH MUHAMMED ASKINA FILISTINE VER..SILAHLARI BIRAZDA OKAFIRLER ANLASIN..BU MUSLUMANLAR..SAHIPSIZDEILLER DIYE SAYGILARIMLA...