İspanya Süper Kupası maçları Suudi Arabistan'da sorunsuz geçiyor

İspanya Süper Kupa maçları Suudi Arabistan'da sorunsuz şekilde oynanmaya devam ediyor. Yarı final karşılaşmalarının ilkinde Real Madrid rakibini yenerek finale yükseldi. Arda Güler'in ikinci maçına çıktığı Real Madrid, 8 gollü bir maçta sahadan galibiyetle ayrıldı.

Google Haberlere Abone ol
İspanyollar da Suudi Arabistan'da oynuyor

Suudi Arabistan'da gerçekleştirilen İspanya Süper Kupa yarı final mücadelesinde, Real Madrid ve Atletico Madrid karşı karşıya geldi. Normal süresi 3-3 sona eren maç, uzatmalarda Real Madrid'in attığı iki golle 5-3 sonuçlandı ve takım, finale yükselmeyi başardı.

MAÇIN GOLLERİ VE ANAHTAR ANLAR

Maçın 20. dakikasında Rüdiger'in golüyle başlayan skor serüveni, 29. dakikada Mendy'nin golüyle devam etti. Atletico Madrid cephesinden gelen goller ise 6. dakikada Hermoso, 37. dakikada Griezmann ve 78. dakikada Rüdiger'in kendi kalesine attığı golle kaydedildi. Maçın 85. dakikasında Carvajal, 116. dakikada Savic’in kendi kalesine attığı gol ve 120+2. dakikada Brahim Diaz’ın golleri ile Real Madrid maçı 5-3 kazandı.

TAKIMLARIN İLK 11'LERİ

Real Madrid'in ilk 11'i; Kepa, Carvajal, Rüdiger, Nacho, Mendy, Valverde, Tchouameni, Modric, Bellingham, Vinicius, Rodrygo şeklindeydi. Atletico Madrid'in ilk 11'i ise; Oblak, Savic, Gimenez, Hermoso, Llorente, De Paul, Koke, Saul, Lino, Morata, Griezmann olarak sahaya çıktı.

MİLLİ FUTBOLCUMUZ ARDA GÜLER'İN PERFORMANSI

Milli futbolcumuz Arda Güler, maçın 112. dakikasında oyuna dahil oldu ve performansıyla dikkat çekti.

MAÇIN GENEL DEĞERLENDİRMESİ

Maç, İspanya Süper Kupa yarı finalinin ne kadar çekişmeli geçebileceğinin bir göstergesi oldu. Her iki takım da üst düzey performans sergileyerek futbolseverlere keyifli anlar yaşattı.

Yorumlar