iPhone 11 hakkında merak edilenler

Apple X modelinde radikal değişikliklere gitti. Apple iPhone 11 ile ne gibi yenilikler getirecek kullanıcılar merak ediyor.

Google Haberlere Abone ol
iPhone 11 hakkında merak edilenler

Apple X modelinde radikal değişikliklere gitti. Peki Apple'ın sunduğu yenilikler neler olacak? İşte yeni nesil iPhone11 hakkında merak edilenler...

Erken gelen sızıntılar sonrasında teknoloji severler tarafından merak edilen iPhone 11 konseptleri netlik kazanmaya başladı. iPhone Xmodelinin çok fazla rağbet görmemesinden ötürü hisselerinin düştüğü göz önünde bulundurulduğunda, Apple şirketinin yeni model iPhone’larda köklü değişiklik yapması bekleniyor. Bu değişikliklerin başında tasarımı yenilemek, batarya verimini artırmak ve ekran boyutunu güncellemek gibi bir takım yeniliklerin gelmesi muhtemel gözüküyor. Peki sızıntılara göre iPhone 11 nasıl olacak? İşte detaylar…

iPHONE 11 NASIL OLACAK?

iPhone X ile tasarım anlayışını sil baştan yazan Apple, iPhone 11’de de çigilerini koruyacak gibi gözüküyor. Sızan tasarımlara göre iPhone X tasarımı iPhone 11 ile neredeyse aynı gibi gözüküyor. Fakat ilk bakışta anlaşılan önemli özelliklerin başında Touch ID’nin ekran yüzeyinde yer alıyor olması. iPhone 11 ile birlikte artık parmak izi okuyucusu, ekran üzerinde harici bir tuş olmadan entegre olacak.

Yine içeriğe göre iPhone 11, 3 farklı modelde gelecek. Bu cihazlar 6.5 inçlik, 5.6 inçlik ve 61. inçlik OLED paneller yer alacak.Yeni nesil A12 yonga setine sahip olacak iPhone 11’de 4GB RAM yer alacak. Batarya konusunda mAh değerlerinin yükseltilmesi ve bu sayede daha uzun kullanım sunması bekleniyor. Kamera tarafında ise 12 MP’lik iki sensör ve ön tarafta 7 MP’lik tek sensörlü kamera olacak.

Fakat kamera tarafında ağır çekim moduna ağırlık verecek olan Apple, bu sayede karanlık ortamlarda daha net fotoğraflar sunmayı planlıyor.

Yorumlar