ICE Therapy yorumlar: Tüy dökücü kullanıcı deneyimi aktarımı

ICE Therapy yorumlar tüy dökücü kullananlar ve yorumları merak ediliyor. ICE therapy tüy dökücü kullanan tüketicilerin yorumları ürünü yeni almak isteyen vatandaşlar tarafından merak ediliyor.

Google Haberlere Abone ol
ICE Therapy yorumlar: Kullanıcı deneyimi aktarımı

ICE Therapy tüy dökücü almak isteyen vatandaşlar, ürünü daha önce alarak kullanan ve sonuçlarından memnun kalıp kalmadığını merak ettikleri tüketicilerin yorumlarını merak ediyor.

ICE Therapy Tük Dökücü çeşitli platformlarda ve e ticaret sitelerinde 250 ml olarak satılıyor. Jel şeklinde satılan ürün vücudun tüm bölgelerinde kullanılabiliyor. Evde kadın veya erkek fark etmeksizin tek başına kullanımı kolay olan ürün bu nedenle tercih ediliyor. Ürünün bir diğer adı ise "Buz epilasyonu" olarak biliniyor.

Ürün kişiye ve vücudundaki kılların durumuna göre değişmekle birlikte 3 ila 6 seans arasında etkisini gösteriyor.

3 seansta 1-2 kutu, 6 aşamada ise 3-4 kutu kullanmak gerekiyor.

Bu tür ürünler lazer epilasyon yaptırmak istemeyenlerin kullandıkları ürünlerdir.

ICE THERAPY'NİN İÇİNDE BULUNANLAR

Aqua, potasyum thioglycolate, ctaryl alcohol, ceteareth-20, glyceryl stearate, glycerin, urea, polysorbate-20, esans, menthol, sodium hydroxide, allantoin, argan spinosa kernel oil, tocopheryl acetate.

İce therapy krem, vücutta uygulandığı yer -3 dereceye kadar soğur ve sonrasında işlevini tamamlar.

Peki, ICE Therapy tüy dökücü kullananların yorumları nasıl? İşte ICE Therapy tüy dökücü yorumları: 

Hepsiburada sitesinde satılan ürünün altına yorum yapan kullanıcılardan bazılarının yorumlarını sizler için derledik. Bu sitede 4 kullanıcı ICE Therapy tüy dökücü için yorumda bulunmuş. Bunlardan ikisinin notu "çok iyi", diğer ikisinin notu ise "çok kökü" şeklinde olmuş.

KULLANIM ŞEKLİ

Ice Therapy yorumlar tüy dökücü kremi satan sitelerden birinde, ürünün kullanım şekli şöyle tarif ediliyor: Tüylerin olduğu bölgeye bolca sürünüz. Kremi 5 dakika cildinizde beklettikten sonra küçük bir alanı spatulayla temizleyiniz. Şayet aldığını bölgedeki tüyler dökülmüyorsa 4 dakika daha bekleyiniz. Uygulama bitince cildinizi temiz su ile iyice durulayınız.

İşte ICE Therapy tüy dökücü yorumlarından bazıları: 

Bir Yıldız Diğer tüy dökücü ler gibi.soguma yapmıyor.tamamen aldatmaca.

 

Dışı seni içi beni yakar... Üzerindeki yazan talimatlara göre kullandım fakat hiç memnun kalmadım cildim resmen yandı ürünün aktardaki Hamam otundan tek farkı ürünü cildinize sürerken ki yanma hissi yerine üşüme soğuk hissi yaratması asıl olay sonrasında duşdan sonra yanık vakası..

 

Ice therapy Diğer tüy dökücülerden ve jiletten hiç farkı yok. Soğuma hissi yerine yanma oluyor. Yıkadıktan sonra dahi yanma, kaşıntı ve kızarıklık oluyor. Üründen spatutula da çıkmadı. 2 gün bile sürmedi, tüyler diken gibi çıktı. Reklamlar tamamen yanıltıcı. Tavsiye etmiyorum

 

ŞikayetVar sitesinden bir kullanıcı ise şu yorumda bulunmuştu:

icetherapy.net sitesinden ice Therapy tüy dökücü krem aldım. Üzerinde yazdığı gibi kullanmama rağmen hiçbir işe yaramadı. İlk kullanımda etkisini göstereceğini söylediklerinden, tekrar kullanmak istemedim. Televizyon reklamlarının da tamamen aldatmaca olduğunu düşünüyorum. Ürünü iade etmek ve paramın hesabıma geri aktarılmasını istiyorum.

 

Instagram üzerinden ürünle ilgili yorum yapan bir kullanıcı ise şunları söylemiş: 

sosyaleczaci Herkese merhaba 🤗 ▫️ Thioglycolate. Sülfür içeren bir molekül. Kıl yapısını parçalama etkisi var bağlara hasar vererek, bu sebeple tüy dökücülerin en önemli maddesi. ▫️ Bu ürünse bu maddeyi içeren basit bir tüy dökücü. Ama öyle bir lanse ediliyor ki, kıl köklerini dondurur vs... Reklamları var şimdi tüm eczanelerde diye. Eczanede olmak, eczanede satılmak bi ürünü doğru ürün yapmaz. Bu işler tamamen arz-talep meselesi. Bu ürün bir tüy dökücü kremden hiçbir farkı olmayan, kıl çıkması ile ilgili azaltıcı hiçbi etkisi olmayacak ve tüketiciyi kandıran beyanları olan bi ürün. Sırf tv de reklamları dönüyor diye bi ürünü işe yarar zannetmeyin. ▫️ Herkese anlatamam ürünün basit bir tüy dökücü krem olduğunu. Mentolle verdikleri serinletici hissini, kıl köklerini dondurmak gibi saçma sapan bi ifadeyle açıkladıklarını. En azından benim eczanemde olmasın, benim hastalarımı, takipçilerimi kandıramasınlar.

 

Yorumlar

Asli bayram ben kullandım ve çok memnun kaldım arkadaşlar..