İbo Show bugünkü konukları kim?

İbo Show bugünkü konukları kim sorusu İbrahim Tatlıses'in bu akşamki programını izleyen birçok kişi tarafından merakla soruluyor. İşte İbo Show bugünkü konukları isimler:

Google Haberlere Abone ol
İbo Show bugünkü konukları kim?

İbo Show bugünkü konukları kim? Ekranların en uzun soluklu eğlence programı İbo Show, İbrahim Tatlıses'in geçirdiği korkunç kazanın ardından ekranlara veda etmişti. Bu yıl yeniden başlayan İbo Show her hafta cumartesi akşamı Star TV'de seyirciyle buluşuyor.

İbrahim Tatlıses'in sunduğu ve uzun bir aradan sonra tekrar yayınlanmaya başlayan İbo Show'un bu haftaki konukları merak konusu oldu. İbo Show'un bu haftaki konukları kimler? İbo Show bugünkü konukları kim sorusunun cevabı:

Star, yeni sezonda milyonların özlediği ‘İbo Show’u, 9 yıllık aradan sonra yeniden ekrana getiriyor. Yıllar süren hasret sona eriyor ve ‘İbo Show’, çok özel bir bölümle seyirci karşısına çıkıyor. Birbirinden ünlü isimlerin konuk olacağı ‘İbo Show’, her cumartesi saat 20.00’de Star’da.

İBO SHOW'un bu haftaki konukları Burcu Güneş, Hakkı Bulut, Gökhan Tepe, Mine Koşan ve Vahdet Vural olacak.

BURCU GÜNEŞ KİM?

Burcu Güneş, 12 Ağustos 1975 tarihinde İzmir - Alsancak'ta dünyaya geldi. Annesi Bige Özkan, babası ise gitarist Ali Güneş'tir. Çocukluğu İzmir - Şirinyer'de geçti. Annesi ve babası boşanınca yedi yaşından itibaren babasının yanında kalan Güneş, 18 yaşına gelince annesiyle birlikte kalmaya karar verdi. 2001 yılında TAÇSAV tarafından "İdeal Türk Genç Kızı" seçildi.
İlk bestesini 12 yaşında yaptı. İlk sahne deneyimine ise İzmir'den Antalya'ya taşındıklarında 13 yaşında babasına vokal yaparak başladı. Babası ile kurdukları dio, trio ve orkestralarla, büyük otellerde ve tatil köylerinde caz ve pop müzik şarkıları söyledi.

Güneş'i o yıllarda dinlemeye gelen insanların taktığı "Zenci Gırtlaklı Beyaz Kız" lakabı o günlerden kalan bir tanımlamaydı.. 18 yaşında, İzmir 9 Eylül Devlet Konservatuvar Müdürü Prof. Müfit Bayraşa'dan şan, artikülasyon ve solfej dersleri aldı. İzmir'in tanınmış caz kulüplerinde ve bazı büyük otellerinde, yaz ayları Bodrum'da şarkı söylerken bir yandan Müfit Bayraşa ile çeşitli festivallere, müzik yarışmalarına katıldı ve birçok ödül aldı. Aynı dönemde kendi söz ve bestelerini o yıl İzmir'e gelen dünyaca ünlü klasik piyanistimiz Burçin Büke'ye dinletmesi ile profesyonel hayata adım atmaya başladı. Birlikte stüdyoya girerek her ikisine ait şarkılar oluşturup, kayıtlarını hazırlayıp İstanbul'a, Raks Müzik plak şirketine gönderdiler. Bir hafta sonra bu şirketten gelen teklifle acil olarak İstanbul'a ilk albümünü hazırlaması için çağrıldı.

1998 yılında Garo Mafyan, Nino Varon, Tanju Arıkan ve ekibiyle ilk albümü Aşk Yarası'nı piyasaya sürdü. 7 yabancı cover, 5 yeni şarkının olduğu albümde Gloria Gaynor'ın "First Be a Woman", Thalía'nın "De Dónde Soy" adlı şarkısını Zeynep Talu'nun yazdığı Türkçe sözlerle yorumladı. 4 şarkının sözünü ise kendisi yazdı. Albümden 2 şarkı "Alimallah" ve "Yaşadık Bitmedi" Fransa'da compilation bir albümde yer aldı.

VAHDET VURAL KİM?

Vahdet Vural, 1 Ocak 1956 tarihinde Adana‘da doğmuştur. Babası rençperlik yapan Vahdet Vural’ın 7 kardeşi vardır. Bir yandan okuyup bir yandan marangozluk yaptı.

İbo Show bugünkü konukları kim?
Vahdet Vural

 

Şarkıcı olmak isteyen Vahdet Vural, bu uğurda kaçıp İstanbul‘a gelmiş 1973 yılında ilk kasetini çıkarmış, kasedi Adana’da çok satmış ama İstanbul’da tam bir hayal kırıklığı olmuş.

Bir gün İzmir Fuarı’nın meşhur gazino patronlarından Hüseyin Cevahir 1978 yılında arayarak Hülya Koçyiğit‘in sahneye çıktığı gazinoda alt kadroda yer vermiş. Sonra da yolu açılmış. İstanbul’daki çeşitli gazinolarda şarkı söylemiş.

Vahdet Vural’ın 35 kaseti, 19 tane filmi vardır.

Vahdet Vural evli ve 4 çocuğu vardır.

VAHDET VURAL'IN FİLMLERİ

1995 – Kader Diyelim
1985 – Onlar Da Sevdiler
1985 – Gözlerden Kalbe
1984 – İftira
1984 – Batak

1984 – Ayrılık
1979 – Aşkın Gözyaşları
1978 – Yara

VAHDET VURAL ŞARKILARI

Aksamcı
Aşkın Beni Harap Etti
Bir Garip Kuş Gibi
Çıldırtma Beni
Dönde Geriye Bak
İsyanım Var
Kaderimi Yaz Kabrime
Kısmet Değilmiş
Nerden Geldim Dünyaya
Şikayetim Var Kaderden Yana
Aşka Saygı Kalmadı
Bence Bayram
Çiçekler Solarsa
Gönlüm İçli Saz Oldu
Hayran Olurum
İnsanlığı Aradım
Kimbilir
Seni Senden Kaybettim
Sevda Yolları
Sigaramda Duman Duman

Yorumlar