Hüseyin Sözlü’ye sarı-lacivert ziyaret

Adana Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Hamdi Karanfil ve yönetim kurulu üyeleri, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’yü ziyaret etti.Dernek Başkanı Hamdi Karanfil, Fenerbahçe’nin dünyanın en büyük sivil toplum kuruluşu...

Google Haberlere Abone ol
Hüseyin Sözlü’ye sarı-lacivert ziyaret

Adana Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Hamdi Karanfil ve yönetim kurulu üyeleri, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’yü ziyaret etti.

Dernek Başkanı Hamdi Karanfil, Fenerbahçe’nin dünyanın en büyük sivil toplum kuruluşu olduğuna vurgu yaparak, “Adana’da bizler sosyal sorumluluk projelerinde görev alıyoruz. Biz her şeyden önce Adanalıyız ve Adana’ya hizmet etmeye çalışıyoruz.” dedi.

Başkan Hüseyin Sözlü de, Fenerbahçe’yi çok sevdiğini belirtti. Aziz Yıldırım’ın uğradığı haksızlık ve dik duruşu ile cumhuriyete sahip çıkan çıkışları olduğunu hatırlatan Başkan Sözlü, “Bütün bunlardan dolayı bu yıl Fenerbahçe’nin şampiyon olmasını istedim.” şeklinde konuştu.

Hamdi Karanfil, 30 Mayıs’ta yapacakları şampiyonluk kutlamasına davet ettiği Başkan Hüseyin Sözlü’ye bir de Fenerbahçe forması hediye etti. CİHAN

Yorumlar