Hulusi Akar'ın insanî tavrı CHP'yi rahatsız etti

Hastanede yatan Yazar Mehtap Yılmaz'ı ziyaret eden Hulusi Akar'ın bu tavrı CHP'yi rahatsız etti.

Google Haberlere Abone ol
Hulusi Akar'ın insanî tavrı CHP'yi rahatsız etti

Sonhaberler | Haber Merkezi 

Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar'ın insanî bir tavır göstererek Yazar Mehtap Yılmaz'ı hastanede ziyaret etmesi CHP'de derin bir rahatsızlığa neden oldu. CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar’ın Akit Gazetesi yazarı Mehtap Yılmaz’ı hastanede ziyaret etmesine sert tepki gösterdi.

Ağbaba, Orgeneral Hulusi Akar’ın şehit annelerini ziyaret etmediği halde 'Basit bir rahatsızlığı' nedeniyle hastanede bulunduğunu öne sürdüğü Mehtap Yılmaz’ı ziyaret ettiğini ifade etti. CHP İl binasında basın toplantısı düzenleyen Ağbaba, "Utan Hulusi Akar utan! Yazıklar olsun sana! Mustafa Kemal Atatürk’ün askeri değil, bu bunların askeri. Onbaşıyı çavuş yapma yetkisi yok, hala o koltukta oturmaya devam ediyor. Önce 'Evet kampanyasında' gördük, şimdi de Akit Gazetesi'nin yazarının yanında görüyoruz. Genelkurmay Başkanı derhal istifa etmelidir. Oturduğu koltuk öyle basit bir koltuk değildir.”

DHKP-C'LİERİN CENAZELERİNE KATILM RAHATSIZ ETMİYOR

CHP yönetimi, her seferinde DHKP-C bağlantılı isimlerin cenaze törenlerine katılan, açlık grevlerine destek veren milletvekillerinden ise hiçbir rahatsızlık duymuyor. 

Yorumlar

ferit bu chp liler yalancıda ulen şehitlerin evine gidip ziyaret ediyorya akar densiz herif yalancı iftiracı pislik