Hollywood'da mazlumdan yana olmanın bedeli ağır

Hollywood'un ünlü yıldızlarından Sarandon, Filistin halkına destek verdiği için ajansı tarafından terk edildi.

Google Haberlere Abone ol
Hollywood'da mazlumdan yana olmanın bedeli ağır

Susan Sarandon, İsrail'in Filistin'e karşı saldırılarına tepki gösterdiği için Hollywood'u karşısına aldı. Ünlü bir menajerlik ajansı 2014'ten bu yana birlikte çalıştığı oyuncuyla yollarını ayırdı. 

Oscar ödüllü ABD'li oyuncu Susan Sarandon, İsrail şiddetine karşı Filistin'i desteklemişti.

Susan Sarandon, Filistin'e destek konuşmasında, "Şu anda bu ülkede Yahudi olmaktan korkan ve sıklıkla şiddete maruz kalan, Müslüman olmanın nasıl bir his olduğunu tatmakta olan pek çok insan var” demişti.

"ÇOCUKLARIN KATLEDİLMESİ KABUL EDİLEMEZ" DEMİŞTİ

77 yaşındaki Susan Sarandon, ayrıca; "Filistin halkının yanında yer almak için Filistinli olmanıza gerek yok. Beş bine yakın çocuğun katledilmesinin kabul edilemez ve savaş suçu olduğunu anlamak için Filistinli olmanıza gerek yok" ifadelerini kullanmıştı.

'Page Six'in aktardığına göre; ünlü oyuncu, İsrail’in Filistin'e karşı saldırılarına tepki gösterdiği için Hollywood’u karşısına aldı.

Hollywood'un ünlü bir menajerlik ajansının 2014'ten bu yana birlikte çalıştığı Susan Sarandon ile yollarını ayırdığı öğrenildi.

Kaynaklar, menajerlik şirketindeki birkaç çalışanın Susan Sarandon'un yorumlarından son derece incindiğini aktardı. Ajansın sözcüsü de yaptığı açıklamayla artık ünlü oyuncuyu temsil etmediklerini duyurdu.

Hollywood'un en büyük ve en prestijli menajerlik şirketlerinden biri olan ajansın temsil ettiği isimler arasında Johnny Depp, Harrison Ford, Charlize Theron gibi oyuncular da vardı.

Yorumlar