Hollanda alışveriş siteleri 2022 güncel listesi

Hollanda alışveriş siteleri 2022 güncel listesini sizler için derledik. Avrupa ülkelerinde veya Hollanda'ya yeni gelen gurbetçiler başta olmak üzere bu ülkede online alışveriş yapmak isteyenlerin elinin altında bulunması gereken bir listedir.

Google Haberlere Abone ol
Hollanda alışveriş siteleri 2022 güncel listesi

Hollanda alışveriş siteleri, bu ülkede veya diğer Avrupa ülkelerinde yaşayan gurbetçiler başta olmak üzere Türkler tarafından sık sık merak edilen konular arasında yer alıyor. Online alışverişin en yaygın olduğu pandemi döneminde birçok insan hangi sitelerden veya güvenilir hangi sitelerden alışveriş yapacağına karar vermek için araştırmalar yapıyordu. Bu nedenle online alışveriş siteleri son derece önem kazanmıştı. Dolandırıcılığın en yaygın olduğu ortam olan sanal ortamda yapılacak alışveriş nedeniyle mağdur olmamak için güvenilir alışveriş sitelerinin hangileri olduğunu bilmenin önemi büyük. Peki, Hollanda alışveriş siteleri 2022 güncel listesinde hangi isimler var? İşte Hollanda'da alışveriş siteleri 2022 güncel listesi:

HOLLANDA ONLİNE ALIŞVERİŞ SİTELERİ 2022 GÜNCEL LİSTE:

Hollanda'nın önde gelen online alışveriş sitelerinin isimleri şöyle:

Welkamp
Zalando
Amazon
Coolblue
Bol.com
Hema
Jumbo
Picnic
Boetiek
Brasco
Ecotrendy
Albert Heijn Online

Hollanda elektronik alışveriş siteleri 

Coolblue
Bol.com
Amazon
Mediamarkt

Hollanda giyim alışveriş siteleri

Boetiek
Zalando
Amazon

Hollanda market alışverişi siteleri

Albert Heijn Online
Jumbo
Picnic

Hollanda ikinci el alışveriş siteleri

Marktplaats
Facebook Marketplace
Brasco
Ecotrendy

1. BOL

En büyük Hollanda alışveriş siteleri arasında üçü yerel bir firma. Bol.com, Bertelsmann’ın bir projesi olarak başlasa da, Alman perakende grubunun bundan fazla fayda görmemesi üzerine gerçek bir Hollandalı e-ticaret oyuncusu oldu. Bol.com kitap ve dvd ile başladığı satış serüvenine 11 milyondan fazla kullanıcı ve 23 milyondan fazla ürün satışına kadar ulaştı.

2. COOLBLUE

Coolblue 2000 yılında basit bir çevrimiçi mağaza ile başladı: mp3man.nl (daha sonra mp3shop.nl oldu). İlk lansmandan kısa bir süre sonra Rotterdam merkezli şirket, PDAshop.nl, Scheerapparaatshop.nl “(Razer mağazası”) veya Statiefshop.nl (“Tripod mağazası”) gibi bir ürün kategorisine odaklanan daha fazla çevrimiçi mağaza açmaya başladı. Şirket ilk fiziksel mağazasını 2005 yılında açtı ve ardından yavaş yavaş farklı mağaza adlarına daha az vurgu yaparak “Coolblue” markasına daha fazla odaklandı. Şirket günümüzde daha çok tüketici elektroniği, beyaz eşya ve fitness ekipmanları satmaktadır.

3. WEHKAMP

Wehkamp, Hollanda’daki en eski çevrimiçi perakendecilerden biridir. 1952’de posta siparişi şirketi olarak başladı ve 1985’te müşterilerin sesli yanıt sistemi aracılığıyla telefonla sipariş vermesine olanak tanıyan bir sipariş sistemi başlattı. On yıl sonra, 1995’te, Wehkamp kendi web sitesini açtı. O zamandan beri Wehkamp, Bol.com ve Coolblue gibi hızlı işleyen rakiplere kıyasla kendini oldukça yavaş geliştirmesine rağmen gerçek bir internet öncüsü olarak görülüyordu. Ancak son zamanlarda Wehkamp, Hollanda alışveriş siteleri endüstrisinin zirvesinde kalmak için çok yatırım yapıyor. 2018 yılında ikinci dağıtım merkezini kurmaya başladı.

4. ALBER HEİJN ONLİNE

Hollanda alışveriş siteleri içerisinde süpermarket olarak yerini alan Alber Heijn Online, son yıllarda eve teslimat market ürünleri sektöründe lider konumdadır. Organik muzun güncel kg fiyatı 1.4 €

5. MARKTPLAAST

1999 yılında Rene Van Mullem tarafından kurulan Hollanda’nın ilk ikinci el ve sıfır ürün ilan sitesi olan marktplaast, 2005 yılında Amerikan devi Ebay tarafından 225 milyon € bedelle satın alındı.

6. DE BİJENKORF

De Bijenkorf, Hollanda’da yedi şubesi bulunan lüks bir mağaza zinciridir. İnternet mağazasının Hollanda, Belçika, Almanya ve Fransa için dört versiyonu vardır; Buna ek olarak, Avusturya’da ikamet edenler, Almanca versiyonu üzerinden sipariş verebilirler. De Bijenkorf ağırlıklı olarak giyim, moda aksesuarları, kozmetik ve parfüm satmaktadır. Modayı takip edenlerin ilham kaynağı olan bir alışveriş sitesidir.

7. BOETİEK

Modayı takip etmek isteyenlerin uğrak noktası olan Hollanda’lı alışveriş sitesi, tasarımlarıyla ilgileri herzaman üzerinde topluyor

8. WEEDHUİS

Hollanda’nın kenevir marketi. Değişik aromlarda kenevir ve kenevir yağları satışı yapılmakta.

9. ABOUT YOU

İşte ilham arayanların ve influencerların sitesi About You, merkezi Hamburg’da bulunan bir moda ve teknoloji şirketidir. Online moda mağazası, klasik alışveriş çılgınlığının dijital versiyonu.

10. ZALANDO

Giysi ve Kişisel bakım ürünleri ve aksesuar satan zalando listemizde 4 sırada bulunmakta

11. AMAZON

Dünyanın her yerinde olduğu gibi Amazon da Hollanda'dai en cok kullanılan online alışveriş sitelerinden bir tanesi. 

Yorumlar