Himmet Bora ve Cevdet İnalkaç kimdir?

Himmet Bora ve Cevdet İnalkaç isimleri Kızılay ile ilgili tartışmalar devam ederken bir eğlence mekanında eğlendikleri haberleriyle gündeme geldiler. İkilinin özelliği ise bir ilçenin Kızılay şubesinde yönetici olmalarıdır.

Google Haberlere Abone ol
Himmet Bora ve Cevdet İnalkaç kimdir?

Himmet Bora ve Cevdet İnalkaç kimdir, nerelidir, ne iş yapıyorlar soruları bu aralar merakla soruluyor. 

Kızılay tarafından çadır üretiminin sürekli hale getirilmesi, sürdürülebilirliğin gerçekleşmesi için kurulan alt şirketinin ürettiği çadırların AHBAP şirketine para karşılığında verilmesiyleilgili tartışmalar devam ederken, Kızılay'ı hedefe koyan bazı yayın kuruluşlarında yeni haberler yer aldı. Yeni haberlerde ise Kızılay'ın Balıkesir'e bağlı bir ilçedeki şubesinin yöneticileri üzerinden saldırılar sürdürüldü. Haberlere göre Kızılay ilçe şube yöneticisi iki ismin bir eğlence mekanında yemek yediği ve eğlendiği belirtildi. 

HİMMET BORA VE CEVDET İNALKAÇ KİMDİR?

Kahramanmaraş merkezli depremler nedeniyle birçok vatandaş afet bölgesine yardım göndermeye çalışıyor. Son günlerde AHBAP'a çadır satmasıyla gündemde olan Kızılay yeni bir skandala imza attı. Kızılay Edremit Şube Başkanı Himmet Bora ve Yönetim Kurulu Üyesi Cevdet İnalkaç'ın bir mekanda eğlendikleri görüntüler ortaya çıktı. Himmet Bora, arkadaşının doğum günü nedeniyle toplandıklarını belirterek, “Bir davet geldi. İcabet ettik. Ne oynadık, ne zıpladık. Sadece yemek yedik” diye konuştu.

Kahramanmaraş merkezli depremler nedeniyle depremzedeler barınma ve ısınma sorunu yaşarken Kızılay Edremit Şube Başkanı Himmet Bora ve Yönetim Kurulu Üyesi Cevdet İnalkaç'ın bir mekanda eğlendikleri görüntüler ortaya çıktı.

Türkiye'de 40 binden fazla insanın ölümüne neden olan depremlerin ardından Kızılay’ın depremin üçüncü gününde Ahbap'a 46 milyon TL'lik çadır satışı yaptığı ortaya çıkmıştı.

Halktv.com.tr'den Seyhan Avşar'ın haberine göre, çadır satışı kamuoyunda tartışılmaya devam ederken ortaya çıkan bir görüntüde, Kızılay Edremit Şube Başkanı Himmet Bora ve Yönetim Kurulu Üyesi Cevdet İnalkaç’ın bir eğlence mekanında ocak başında eğlendikleri görülüyor.

Söz konusu fotoğraf karesine ilişkin Himmet Bora yaptığı açıklamada, bir arkadaşının doğum günü nedeniyle toplandıklarını belirterek, “Bir davet geldi. İcabet ettik. Ne oynadık, ne zıpladık. Sadece yemek yedik” ifadelerini kullandı.

 

Yorumlar