Hacıosmanoğlu ve Otyakmaz TFF toplantısında tartıştı

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ile Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz TFF Olağan Genel Kurul toplantısı çıkısı tartıştı.    Ankara'da yapılan TFF Olağan Genel Kurulu toplantısının bitiminde Trabzonspor Başkanı...

Google Haberlere Abone ol
Hacıosmanoğlu ve Otyakmaz TFF toplantısında tartıştı

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ile Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz TFF Olağan Genel Kurul toplantısı çıkısı tartıştı.

    Ankara'da yapılan TFF Olağan Genel Kurulu toplantısının bitiminde Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ile Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz kameraların önünde tartıştı. Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz şike sürecinde kendi takımlarının çok hırpalandığını ve bir daha adlarının bu süreçte kullanılmaması yönünde sitemlerini Hacıosmanoğlu'na iletti. Taplantı salonundan yürüyerek çıkan ikili bir süre konuştu ve daha sonra kameralar önünde tartışmaya başladı. Otyakmaz, Hacıosmanoğluna Fenerbahçe ile aralarında ki meseleye girmek istemediklerini ifade ederek, ''Bir taraftan Fenerbahçe bir taraftan Trabzonspor benim takımımı delmeye çalıştı. Benim takımım aslan gibi durdu cezasını ben çektim. Trabzonspor beni delmeye çalıştı. Bu bir gerçek. Trabzonspor alttan benim futbolcularıma çalıştı.'' dedi. Hacıosmanoğlu ise, Otyakmaz'a "Sen beni bu işten ayır dedin bende seni ayırdım tüm Trabzon bana küfür etti' ifadelerini kullandı. Daha sonra her iki başkan iddialarında inandırıcı olmak için çocuklarının üzerine yemin etti. Son olarak Otyakmaz, 'Kameraların önünde tartışmayalım' diyerek ayrıldı.

CİHAN

Yorumlar