Güzelliğin portresi hangi filmden uyarlama, konusu, oyuncuları, gişe

Netflix filmlerinden olan Güzelliğin Portresi hangi filmden uyarlama, konusu, oyuncuları ve gişe rekoru merak edilenler arasında yer aldı. Türkiye'de Netflix en iyi 10 yapım arasında yer alan Güzelliğin Portresi hangi filmden uyarlama, konusu, oyuncuları ve gişe hakkında merak edilenler

Google Haberlere Abone ol
Güzelliğin portresi hangi filmden uyarlama, konusu

Başrollerinde Burçin Terzioğlu'nun oynadığı Güzelliğin Portresi filmi Netflix'te en iyi 10 Türk filmi arasında yer aldı. En çok izlenenler arasındaki yerini alan film Güzelliğin Portresi hangi filmden uyarlama merak edildi. Filmin konusu, oyuncuları ve gişe hasılatı da merak edilenler arasında yer aldı. İşte film hakkında tüm merak edilenlerin detayları

Güzelliğin Portresi, Kore'ye ait bir yapım. Tayland’ın ünlü korku filmi senaristi Eakasit Thairaat tarafından yazıldığı söylentiler arasında.

Filmin senaryosu Kore, Tayland ve Türk işbirliği ile yapıldı. İşte Güzelliğin Portresi filmi hakkında merak edilenler...

Oyuncuları arasında, Birkan Sokullu, Burçin Terzioğlu, Serkan Keskin, Melisa Şenolsun ve Lara Tonka’nın olduğu Güzelliğin Portrresi Netflix en iyi yapımlar arasında yer aldı.

GÜZELLİĞİN PORTRESİ KONUSU

Güzelliğin Portresi filminin hikayesi, baş kahraman Nisa'nın kızı ile birlikte babasının evine dönmesi ile başlıyor. Gizemli ve sır dolu bir baba evi olan bu evde Nisa geçmişiyle yüzleşecek ve babasının ölümü ile ilgili sır perdesini ortadan kaldırmaya çalışacaktır. Diğer taraftan polis memuru Oktay Nisa'yı sürekli bu konu ile ilgili sorgulayacaktır. Film başta sona kadar Nisa'nın bu gizemi aydınlatmaya çalışırken yaşadığı olaylardan örülüdür.

GÜZELLİĞİN PORTRESİ YAŞ SINIRI NEDİR?

Netflix uyarıları filmin 18 yaş ve üzeri için uygun olduğu yönündedir. Korku yüklü olan film aynı zamanda şiddet de içermektedir.

Güzelliğin Portresi Oyuncuları

GÜZELLİĞİN PORTRESİ OYUNCULARI

Başrollerini Burçin Terzioğlu, Birkan Sokullu'nun paylaştığı filmin oyuncu kadrosu şu şekilde:

Burçin Terzioğlu - Nisan
Birkan Sokullu - Özgür
Serkan Keskin - Oktay
Melisa Şenolsun - Hilal
Feridun Düzağaç - Asil
Lara Tonka - Alin

GÜZELLİĞİN PORTRESİ HANGİ FİLMDEN UYARLAMA?

Bir Kore yapımından uyarlama olan Güzelliğin Portresi filmi orjinal senaryosu Taylandlı Eakasit Thairaat tarafından yazıldığı söyleniyor.

GÜZELLİĞİN PORTRESİ YORUMLARI

Güzelliğin Portresi ekşi sözlük yorumlarından dikkat çekenleri sizler için ekledik:

Güzelliğin Portresi Yorumlar

Güzelliğin Portresi Yorumlar

Güzelliğin Portresi Yorumlar

Güzelliğin Portresi Yorumlar

Atilla Dorsay Yorumu: En Kanlı Gerilim 

GÜZELLİĞİN PORTRESİ NE ZAMAN ÇEKİLDİ?

En iyi Türk korku filmleri arasında yer alan Güzelliğin Portresi filmi 2019 yılında çekildi. 2 saat 7 dakika süren filmin türü Gerilim. IMDb puanı 6,7.

GÜZELLİĞİN PORTRESİ GİŞE

Film Türkiye sinema salonlarında gösterime girdiği hafta 42 bin 68 seyirciyle gişede ancak 7. olabildi.

Yorumlar