Gratis Kart nasıl alınır,ne işe yarar, ücretli mi?

Gratis Kart nasıl alınır,ne işe yarar, ücretli mi? Kozmetik ürünlerin satıldığı Gratis mağazasından alışverişlerini yapmayı tercih edenlerin merak etttiği konulardan biri de Gratis Kart Nasıl Alınır, Ücretli mi, Ne İşe Yarar? İşte gratis kart nasıl alınır ile ilgili detaylar

Google Haberlere Abone ol
Gratis Kart nasıl alınır, ücretli mi?

Gratis kart nasıl alınır, ne işe yarar, ücretli mi?  Zaman zaman yaptığı yüklü indirimler ile müşterilerin dikkatini çekemeyi başaran Gratis Kozmetik Mağazaları, kendi bünyelerinde müşterilerine sunduğu Gratis Kart ile indirim ve kampanyalardan müşterilerini faydalandırıyor. Peki Gratis Kart nasıl alınır, ücretli mi, ne işe yarar? İşte merak edilen detaylar.

Kozmetik sektörünün öncü markalarından olan Gratis, alışveirş kolaylığı sağlamak ve kampanyalarını müşterilerine sunabilmek için gratis kart kullanmaya teşvik ediyor. Peki Gratis kart nasıl alınır, ücretli mi, ne işe yarar? İşte merak edilen tüm detaylar.

GRATİS KART NASIL ALINIR?

Gratis mağazalarının sunduğu avantajlı kampanyalardan faydalanabilmek için Gratis Kart sahibi olmak gerekiyor. Gratis kart mağaza tarafından müşterilerine ücretsiz bir şekilde sunuluyor. Mağaza gratis kartı müşterilerine herhangi bir meblağ karşılığında vermiyor. Kartın amacı müşterilere zaman zaman sunulan avantajlı fiyatlardan faydalandırmak. Müşteri memnuniyeti ve geri bildirimlrei kolaylaştırmak için Gratis mağazaları tarafından sunulan karta sahip olmak için herhangi bir ücret ödenmesi gerekmiyor. Gratis kart ile puan biriktirmek ve ekstra sunulan indirimlerden faydalanmak mümkün. 

Gratis Kart Nasıl Alınır
Gratis Kart Nasıl Alınır?

 

Gratis karta farklı şekillerde sahip olmak mümkün. Bunlar şu şekilde;

  • Mağazadan fiziki olarak Gratis Kart almak
  • Gratis web sitesi üzerinden sanal kart oluşturmak
  • SMS ile başvuru şeklinde kart edinmek

 

Gratis web sitesi üzerinden kişisel bilgiler girilerek üyelik işlemi gerçekleştirildikten sonra gelen aktivasyon kodu ile birlikte hesap aktif hale getirilir ardından gratis kart al menüsü üzerinden gratis kart sahibi olmak mümkün.

Gratis mağazasında kasiyerler yardımı ile gratis sahibi de olunabilir. Ayrıca SMS ile müracaat ile gratis kart sahibi olmak da mümkün. Bunun için GRATİS yazıp 7889'a kısa mesaj atılabilir. Bu mesaj için herhangi bir ücret alınmaz.

Gratis karta sahip olmanın avantajlarından biri de puan biriktirmektir. Gratis'te yapılan her alışveriş için puan biriktirilir. Bu puanlar diğer alışveriş zamanında kullanılabilir. 

GRATİS KART AVANTAJLARI

Müşteriye özel kampanya ve indirimler sağlar. 

Gratis kart sahipleri için başka markalar ile işbirliği yapan Gratis anlaşmaları olduğu mağazalarda kart sahiplerine özel indirimler sunar.

Yapılan her alışverişte kartta puan birikir. Biriken bu puanlar bir sonraki alışverişte indirim sağlar.

İndirimler ve özel kampanyalar müşteriye bildirilir.

Gratis mağazalarının yapmış olduğu indirimler sadece kart sahiplerine özel yapılır, bu sebeple karta sahip olmayanlar bu indirimlerden yararlanamaz.

GRATİS KART BAKİYESİ NASIL ÖĞRENİLİR?

Gratis kart içinde puanlar Gratis Puan olarak birikir. 1 puan 1 TL değerindedir. Gratis puanınızı öğrenmenin üç farklı yolu vardır. Bunlar;

  • Gratis internet sitesi üzerinden üye bilgilerinden gratis kart puan detayı görülebilir
  • Gratis mağazalarında kasada gratis puanları öğrenmek mümkündür
  •  0 850 210 69 00 Çağrı merkezini arayarak gratis puanlar öğrenilebilir

 

GRATİS KART ÜCRETLİ Mİ?

Gratis kart , marka tarafından müşterilerine sunulan ücretsiz bir hizmettir. Mağazanın herhangi bir şubesinde kasadan adınıza tanımlatarak ücretsiz alabilmeniz mümkündür. Kartın amacı karttan para kazanmak değil, müşteri memnuniyeti sağlayarak, sadık müşteri portföyü oluşturmaktır.

GRATİS KARTIM AKTİF Mİ?

Kısa mesaj servisi ile bu sorunun cevabını bulmanız çok kolaydır. "GRATİS KAYIT" yazıp 7889'a mesaj attığınızda kartınızın aktiflik durumunu öğrenebildiğiniz gibi, bu yolla kartı aktive etmeniz de mümkündür.

GRATİS KART YAŞ SINIRI VAR MI?

Gratis kart 18 yaşından büyük kişiler için aktif edilebilir.

GRATİS KART NASIL KULLANILIR?

Gratis Kart kullanımı için öncelikle Gratis mağazalarından veya Gratis online mağazadan alışveriş yapılması gerekir. Mağazadan kart aldıysanız alışveriş sırasında kartınız okutulur ve puanlarınız her alışverişte karta yüklenir. 1 puan 1 Türk Lirasıdır. Bu puanları biriktirip alışverişinizi ödediğiniz sırada kasada okutup kullanabilirsiniz. Fiziki olarak kartınız yanınızda değilse telefon numaranızı vererek tanımlı kartınıza yükleme yaptırabilirsiniz. Aynı şekilde puanlarınızı kullanabilmek için fiziki olarak kartınızın yanınızda olması şart değildir, telefon numaranızı vererek puanlarını kullanabilirsiniz. 

 

 

 

Yorumlar