GÖR-BİR) Başkanı Mutlu: TES, her zaman yanımızda oldu

Görmeyenler Kültür ve Birleşme Derneği (GÖR-BİR) Başkanı Erol Mutlu, Türk Eğitim Sen(TES) Nevşehir Şube Başkanı Mustafa Uğur’un her sorunlarında, sevinçlerinde, üzüntülerinde yanlarında olduğunu belirterek teşekkür etti.Her yıl...

Google Haberlere Abone ol
GÖR-BİR) Başkanı Mutlu: TES, her zaman yanımızda oldu

Görmeyenler Kültür ve Birleşme Derneği (GÖR-BİR) Başkanı Erol Mutlu, Türk Eğitim Sen(TES) Nevşehir Şube Başkanı Mustafa Uğur’un her sorunlarında, sevinçlerinde, üzüntülerinde yanlarında olduğunu belirterek teşekkür etti.

Her yıl 10-16 Mayıs tarihleri arasında kutlanan Engelliler Haftası çerçevesinde Türk Eğitim Sen Nevşehir Şube Başkanı Mustafa Uğur, Görmeyenler Kültür ve Birleşme Derneği (GÖR-BİR)’i bir ziyaret etti. Şube Başkanı Mustafa Uğur ve yönetim kurulu üyesi Cengiz Yurt ziyaret ettiği GÖR-BİR Başkanı Erol Mutlu’nun şahsında tüm engelli vatandaşların haftasını kutladı.

Şube Başkanı Mustafa Uğur ise yaptığı açıklamada, “Engelli vatandaşlarımız artık siyasette, sivil toplum örgütlerinde, sosyal yaşamda ve çalışma hayatının her alanında yer almaya başlamıştır. Bunlar bizim için önemli gelişmelerdir. Engelli vatandaşlarımızın her sorunu ve talebi her yıl kutlanan bu hafta münasebetiyle çözüldüğü takvimler olmalıdır. Her insan engelli adayıdır. Bu sebeple hepimizin engellilere destek olma sorumluluğumuz vardır” dedi. Uğur, Türk Eğitim-Sen Nevşehir şubesi olarak engelli vatandaşlarımızın tüm sorunlarında yanlarında olduklarını, kendilerinden istenen her konuda yardıma hazır olduklarını bir defa daha ifade etmek istediğini söyledi.

GÖR-BİR Başkanı Erol Mutlu da Türk Eğitim-Sen Nevşehir Şubesi Başkanı Mustafa Uğur’dan sendikacılık ve yönetim konularında büyük yardımlarını gördüğünü söyledi. Uzun yıllara dayanan işbirliği ve dostlukları olduğunu kaydeden Mutlu, “Türk Eğitim-Sen Nevşehir Şubesi Başkanı Mustafa Uğur sendikacılıkta çok önemli bir isimdir. Kendisiyle geçmişte on yıl boyunca birlikte çalıştık. Bu zaman içerisinde bilgi ve tecrübesinden çok yararlandım. Kendisinden istediğimiz her konuda yanımızda oldu. Her zaman kapısını açık tuttu, bizde aynı şekilde davrandık. Sevincimizde, üzüntümüzde hep birlikte oluruz, gönül bağımız vardır. Nevşehir’de etkinliği olan bir sendika başkanımızdır. Ziyaretlerinden çok mutlu olduk” dedi. CİHAN

Yorumlar