Bir Gmail hesabı açın! Gmail'de oturum açın!

Google ile bireysel ve kurumsal kullanıcılar için Gmail giriş, Gmail giriş ve Gmail hesap kaydı ile ilgili haberlerimizi inceleyebilirsiniz. Kullanıcılara ücretsiz olarak sunulan gmail uygulamasını mobil cihazlardan indirebilir ve kullanabilirsiniz.

Google Haberlere Abone ol
Google Gmail girişi! Bir Gmail hesabı aç

Google Gmail giriş ekranını haberlerimizden bulabilirsiniz. Google'ın ücretsiz posta sistemi olan Gmail'de yeni bir hesap açma prosedürlerini haberlerimizin ayrıntılarında görebilirsiniz. Milyonlarca kullanıcıyla Gmail sisteminde oturum açmanın kolay bir parçası. Gmail hesabınızla birçok sistemde oturum açabilirsiniz. Gmail hesabınızı güvende tutma adımları. Gmail'e giriş yapın, oturum açın ve oturum açın burada.

Gmail kişi engelleme nasıl kullanılır?

Gmail kişi engellemeyi kullanmak için, gelen e-postayı açmanız ve Yanıtla'nın yanındaki sağ alt ok simgesini tıklamanız gerekir. Açılır pencerede "xxx" gönderilerini engelle. Bunu tıklatırsanız, bu kişiden hiçbir zaman e-posta almazsınız. Engelli kişilerin gönderdiği e-postaları "Devre Dışı" etiketiyle görüntüleyebilirsiniz.

Gmail hesabı işlemleriyle ilgili yardım için burayı tıklayın: https://myaccount.google.com/?pli=1

Açılan sayfada daha önce aldığınız kullanıcı adı ve şifreyle giriş yapın. Gmail hesap ayarlarınızı daha sonra değiştirmek isterseniz, tüm ayarlarınızı ekranın sağ üst kısmındaki hesap ayarları sekmesinden de yapabilirsiniz.
Bu ayarlarda gmail tema ayarlarını, Gmail imza ayarlarını veya klasör ayarlarını yapabilirsiniz.

Hesabınızı veya hizmetlerinizi silme

Artık Gmail veya Google+ gibi belirli Google hizmetlerini kullanmak istemiyorsanız, bunları buradan silebilirsiniz. Hatta tüm Google Hesabınızı silebilirsiniz.

Gmail şifremi hatırlamıyorum

Herhangi bir Google ürününde (Gmail, Google+ veya YouTube gibi) zaten oturum açtıysanız, zaten bir Google Hesabınız vardır. Bu ürün için oluşturduğunuz kullanıcı adını ve şifreyi kullanarak denemek istediğiniz yeni Google ürünlerinde oturum açabilirsiniz. Kullanıcı adınızı veya şifrenizi unuttuysanız, Giriş sorunu sayfasını ziyaret edin.

https://support.google.com/mail/answer/41078?hl=t

Bir Gmail hesabı açma

Bir Google Hesabına, gmail, Google+, YouTube ve diğer birçok Google ürününe tek bir kullanıcı adı ve şifre ile erişmenizi sağlar. Google Hesabına bir Gmail adresi ve bir Google+ Profili verilir. Bir Google Hesabı oluşturduktan sonra, tüm Google ürünlerinde oturum açmak için aynı kullanıcı adını ve şifreyi kullanabilirsiniz.

Gmail girişleri haberimizde. Milyonlarca kullanıcıyla Google'ın posta hizmeti olan Gmail’e giriş yapmak ve bir hesap açmaktan bahsediyoruz. Mobil cihazlarda ve bilgisayarlarda kolayca kullanılabilen e-posta hizmetinden yararlanabilirsiniz. Google Gmail oturum açma ve hesap açma hakkında ayrıntılı bilgiler aşağıda verilmiştir.

Bağlı uygulamalar ve siteler

Hesabınıza bağlandığını onayladığınız uygulamaları ve siteleri incelemek ve kaydettiğiniz şifreleri izlemek için oturum açın.
kişisel bilgilerin

Başkalarının sizi Hangouts, Gmail ve Haritalar gibi Google ürünlerinde bulmasına yardımcı olmak ve sizinle iletişim kurmayı kolaylaştırmak için bu temel bilgileri (adınız, e-posta adresiniz ve telefon numaranız) yönetin. Hesabınızda oturum açarak bu bilgileri yönetebilir ve gizli tutabilirsiniz.

Faaliyet denetimleri

Google Hesabınızla kaydettiğimiz etkinlik verileri (gittiğiniz, aradığınız ve etkinliklere göz attığınız), Haritalar'da daha hızlı sonuçlardan hizmetlerinize gitmek için daha iyi seçeneklerdir ve bu, verileri daha hızlı ve çok daha kullanışlı hale getirebilir. Bu ayarları incelemek ve incelemek için oturum açın.

Google Bildirimi (örneğin, kaydettiğiniz doküman ve e-posta sayısı), son etkinliklerinize hızlı bir genel bakış sağlamak ve ürün ayarlarınızı doğrudan yönetmenize olanak tanımak için oturum açar.

Hesabınıza bağlı uygulamaların açıklamaları

Hesabınıza bağlı uygulamalar sayfasında üçüncü taraf sitelerin ve uygulamaların listesini görebilirsiniz. Bunlar, Google Hesabınıza erişime izin verdiğiniz siteler ve uygulamalardır. Ayrıca, hesabınızın hangi bölümlerine erişime sahip olduklarını da bu listede görebilirsiniz.
Örneğin, egzersizlerinizi arkadaşlarınızla planlamanıza yardımcı olacak bir uygulama indirmiş olabilirsiniz. Bu uygulama, arkadaşlarınızı ve buluşabileceğiniz uygun saatleri önermek için Google Takviminize ve Kişilerinize erişim talebinde bulunabilir.

Bir uygulamanın Google Hesabınıza erişebileceği birçok düzey vardır. Aşağıda birkaç örnek verilmiştir:

Tam hesap erişimi

Tam hesap erişimi verdiğinizde, uygulama Google Hesabınızdaki neredeyse tüm bilgileri görüntüleyebilir ve değiştirebilir (ancak şifrenizi değiştiremez, hesabınızı silemez veya Google Cüzdan ile ödeyemezsiniz).

Bazı Google uygulamaları tam hesap erişimi altında listelenebilir. Örneğin, iPhone'unuz için indirdiğiniz Google Haritalar uygulamasının veya masaüstünüzdeki Picasa Web uygulamasının tam hesap erişimine sahip olduğunu görebilirsiniz.

Android veya iPhone'unuz için bölümleri de görebilirsiniz. Telefonunuzu kaybederseniz, o telefondaki Google hizmetlerine erişimi iptal edebilirsiniz. Telefonunuzu daha sonra bulursanız, Google hizmetlerini tekrar kullanmak için kullanıcı adınız ve şifrenizle giriş yapmanız yeterlidir.

Bu "tam hesap erişimi" ayrıcalığı yalnızca tamamen güvendiğiniz ve kişisel bilgisayarınıza, telefonunuza veya tabletinize yüklenmiş uygulamalara verilmelidir.

Güvenmediğiniz veya tanımadığınız bir uygulamaya tam hesap erişimi verdiyseniz, Erişimi iptal et'i tıklayarak bu izni iptal etmenizi öneririz.

Gmail ayarlarınızı kontrol edin

Gmail kullanıyorsanız, bu adımları izleyerek hesabınızın güvende tutulmasına yardımcı olabilirsiniz.

Siz istemediğiniz sürece e-postanızın yönlendirilmediğinden veya paylaşılmadığından emin olun

Gmail'deki "Posta ayarları" sekmesinde, diğer kullanıcıların e-postanızın doğru bir şekilde yönlendirildiğinden emin olmak için hesabınıza erişmesini sağlayan yönlendirme ve temsilci seçme ayarlarını kontrol edin.

Şifrenizi unutursanız, hesabınıza tekrar girmenin bir yolunu bulmalısınız.

Şifrenizi sıfırlamanız gerekirse Google size ikincil e-posta adresinden bir e-posta gönderebilir. Bu nedenle, ikincil e-posta adresinin güncel ve erişilebilir bir hesap olduğundan emin olun. Şifrenizi sıfırlamak üzere kısa mesaj yoluyla bir kod almak için Gmail profilinize bir telefon numarası da ekleyebilirsiniz.

Hesabınızda bir cep telefonu numarası olması, hesabınızın güvenliğini sağlamaya yardımcı olacak en kolay ve en güvenilir yöntemlerden biridir. Örneğin, Google, telefon numarasını hesabınıza girmeye çalışan kişileri zorlamak için kullanabilir ve erişiminizi kaybederseniz hesabınıza girebilmeniz için size bir doğrulama kodu gönderebilir. Google'a bir kurtarma telefon numarası verdiğinizde, numaranız pazarlama listeleriyle veya tele pazarlayıcılarla paylaşılmaz. ...

Ayrıca Android veya iPhone'unuzun parçalarını da görebilirsiniz. Telefonunuzu kaybederseniz, bu telefonda Google hizmetlerine erişimi iptal edebilirsiniz. Telefonunuzu daha sonra bulursanız, Google hizmetlerini o telefonda yeniden kullanmak için kullanıcı adınız ve şifrenizle oturum açın.

Bu "tam hesap erişimi" ayrıcalığı yalnızca tamamen güvendiğiniz ve bilgisayarınıza, telefonunuza veya tabletinize yüklenen uygulamalara verilmelidir.

Güvenmediğiniz veya tanımadığınız bir uygulamaya tam hesap erişimi verdiyseniz, Erişimi İptal Et'i tıklayarak bu izni iptal etmenizi öneririz.

Gmail ayarlarınızı kontrol edin

Gmail kullanıyorsanız, aşağıdaki adımları izleyerek hesabınızı güvende tutabilirsiniz.

E-postanızın istediğiniz kadar yönlendirilmediğinden veya paylaşılmadığından emin olun

E-postanızın doğru şekilde yönlendirildiğinden emin olmak için Gmail'deki "Posta ayarları" sekmesindeki yönlendirme ve yetkilendirme ayarlarını kontrol edin; bu, diğer kullanıcıların hesabınıza erişmesine olanak tanır.

Şifrenizi unutursanız, hesabınızı tekrar girmenin bir yolunu bulun

Şifrenizi sıfırlamanız gerekirse, Google size ikincil e-posta adresinizden bir e-posta gönderebilir. Dolayısıyla, kurtarma e-posta adresinin güncel olduğundan ve erişebileceğiniz bir hesap olduğundan emin olun. Şifrenizi sıfırlamak üzere kısa mesaj yoluyla bir kod almak için Gmail profilinize bir telefon numarası da ekleyebilirsiniz.

Hesabınızda bir cep telefonu numarası olması, hesabınızı korumanın en kolay ve en güvenilir yollarından biridir. Örneğin, Google, telefon numarasını hesabınıza giriş yapmaya çalışan kişileri zorlamak ve size bir doğrulama kodu göndermek için erişiminizi kaybederseniz hesabınıza giriş yapabilmenizi sağlayabilir. Google'a bir kurtarma telefon numarası verdiğinizde, numaranız pazarlama listeleriyle veya tele pazarlayıcılarla paylaşılmaz.

Yorumlar