Gönül Dağı Selma kimdir? Gönül Dağı Sema'yı kim oynuyor?

Gönül Dağı dizisinde "Selma Öğretmen" karakteriyle dahil olan yeni oyuncu hem güzelliği hem de profesyonel oyunculuğuyla dikkatleri üzerine çekmeyi başarırken, gerçekte kim olduğu, isminin ne olduğu ise merak edildi. Yeni sezonda da başrol karakterlerinden biri Selma öğretmen merakla araştırılıyor.

Google Haberlere Abone ol
Gönül Dağı Selma kimdir? Sema'yı kim oynuyor?

Gönül Dağı Öğretmen Selma kimdir, diziye yeni gelen oyuncu kimdir, Gönül Dağı Selma Öğretmeni kim oynuyor, dizinin yeni oyuncu kadrosuna yeni sezon 17. bölümde dahil olan Selma öğretmenin kim tarafından canlandırıldığı merake diliyor. TRT 1'in efsane dizileri arasında şimdiden adını yazmayı başaran "Gönül Dağı" dizisine yeni oyuncu dahil oldu. Dizinin yeni oyuncu kadrosunda yer alan isim, "Selma Öğretmen" karakterini canlandırıyor. Gönül Dağı Selma öğretmen hakkında merak edilen bilgilerden bazıları şöyle:

GÖNÜL DAĞI SELMA KİMDİR?

Selma Öğretmenin kasabaya gelişi biraz karmaşık bir döneme denk geliyor. Çünkü ilçede ilk kez cinayet olaylarıyla ve suçlamalarıyla çalkantılı bir devir yaşanıyor. Peki, Gönül Dağı yeni oyuncu kim, Gönül Dağı Selma Öğretmeni kim oynuyor?

Gönül Dağı yeni oyuncu kim, Gönül Dağı Selma Öğretmeni kim oynuyor
Gönül Dağı yeni oyuncu kim, Gönül Dağı Selma Öğretmeni kim oynuyor

 

Selma Öğretmenin dizinin geçen sezonki finalinde diziden ayrılan ana karakterlerden "Dilek"in yerine diziye dahil olduğu tahmin ediliyor. Bu sezonun ilk bölümlerinde "Dilek"in yerine yeni bir isim geldiği belirtilmişti; ancak ilerleyen bölümlerde ana karakter olarak yer alan oyuncunun henüz gelmediği görülmüştü.

"Gönül Dağı Selma Öğretmen" Fen Bilgisi öğretmeni olarak görev yapıyor. Derslerini sınıfta yapmak uygulamalı bir şekilde arazide yapar. Hatta öğrencileriyle birlikte ağaç dikim yapıyor. Fen bilimlerinin çeşitli dallarını bizzat yerinde öğrencilere gösterir.

Gedeli kasabasının birbirinden güzel insanlarının hayatını konu alan "Gönü Dağı" dizisinin son bölümleri biraz kasvetli ve üzüntülü geçse de diziye yeni dahil olan karakterlerle tekrar renk gelmeye başladı. Dizinin bazı karakterleri geçen sezon ve önceki bölümlerde ayrılmıştı. Onların yerine şimdi yenileri diziye dahil oluyor. 

Selma Öğretmenin sırrı ise duyanları şaşırtıyor. Aslında kasabanın sembol isimlerinden Güneş Toplayan Adam'ın kızıymış. Annesi de onun gerçek annesi değil. Selma çocukluğundan bu yana evlatlık olarak verilmiş. Selma'nın "Güneş Toplayan Adam"ın kızı olduğunu sadece Ciritçi Abdullah biliyor.

Yönetmen koltuğunda Yahya Samancı'nın oturduğu dizinin 71. Bölümünde kalburla Güneş Toplayan Adam'ın hayat hikayesine değinilmişti. Güneş Toplayan Adam'ın evli ve bir çocuğu olduğu, kızını yetimhaneye verdiği ortaya çıkmıştı.

Gönül Dağı yeni oyuncu kim, Gönül Dağı Selma Öğretmeni kim oynuyor?
Gönül Dağı yeni oyuncu kim, Gönül Dağı Selma Öğretmeni kim oynuyor?

 

Bu durumu öğrenen Ciritçi Abdullah Güneş Toplayan Adam'ın çocuğunu bulmak için arayışa geçti ve Selma Öğretmen'e ulaştı. Fragmana göre Selma Öğretmen, Güneş Toplayan Adam'ın kızıdır.

MELİS SEVİNÇ KİMDİR?

2018 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi'nden mezun olan Melis Sevinç, kamera karşısına ilk defa 2019 yılında Zalim İstanbul dizisiyle geçti.

Gönül Dağı yeni oyuncu öğretmen kim, Gönül Dağı Selma Öğretmeni kim oynuyor
Gönül Dağı yeni oyuncu Selma Öğretmen

 

Sektörün yeni yüzlerinden olan Melis Sevinç, en son Lale karakterine hayat verdiği Hayaller ve Hayatlar dizisiyle ekranlarda boy gösterdi.

Beren Saat'e benzerliği ile dikkat çeken güzel oyuncu, Instagram paylaşımlarıyla beğeni topladı.

 

Yorumlar