Gönül Dağı Keriman diziden ayrılıyor mu, neden?

Gönül Dağı Keriman diziden ayrılıyor mu, neden, tamamen mi ayrılıyor yoksa dizinin senaryosuna göre bir daha geri dönecek mi? Dizinin 69. Bölümde Keriman İstanbul'dan gelen davet üzerine kasabayı terk ediyor.

Google Haberlere Abone ol
Gönül Dağı Keriman diziden ayrılıyor mu, neden?

Gönül Dağı Keriman diziden ayrılıyor mu, bir daha geri dönecek mi soruları dizinin hayranları tarafından bu akşam merakla soruluyor. gönül Dağı dizisinin 69. bölümünde Keriman, kasabaya gelen tiyatro ekibinin yaptığı teklif üzerine İstanbul'a gitmeye karar veriyor. Onunla birlikte Günşıl da aynı şekilde tiyatro ekibi tarafından yapılan teklifi kabul ediyor ve İstanbul'a gitmeye karar veriyor.

Senaryoya göre ikili iyi bir tiyatro eğitimi almak üzere İstanbul'a gidiyor. Ancak alınan son bilgilere göre her iki oyuncu da bu şekilde diziden şimdilik ayrılıyor. Ancak tekrar geri dönüp dönmeyecekleri ise belli değil. Senaryoda geçici olarak İstanbul'a gitmeleri onların geri dönme ihtimallerini akla getiriyor. Şayet yolda bir kaza geçirip ölmeleri halinde ise diziden tamamen ayrıldıkları anlamına gelecek. Peki, Gönül Dağı Keriman ayrılıyor mu, neden?

TRT 1'de yayınlanan ve şu anda 70. bölümü ekrana gelen Gönül Dağı dizisinde ayrılık rüzgarları esmeye devam ediyor. Gedeli Kasabası'nın iki renkli simaları Selam ile Keriman'ın ayrılıkları 69. Bölüm'e damgasını vurdu. 

Gönül Dağı Keriman ayrılıyor mu, neden
Gönül Dağı Keriman ayrılıyor mu, neden

 

Kasabanın zengin ailelerinden birinin kızı olan Keriman, çok sevdiği Selami ile evlenmişti. En büyük hayali ise şarkıcı olmaktı. Ancak sesi çok da buna müsait olmadığı için hayallerine bir türlü kavuşamıyor. Onun yerine Selami'nin keşfedilerek şarkıcı yapılması Keriman'ı şaşırtmıştı. 

Keriman'ın beklediği güzel haber İstanbul'dan kasabaya gelen tiyatro ekibi tarafından verilmişti. Ekip, kasabada düzenlediği etkinlikte Keriman'a da bir rol veriyor. Bu etkinlikte "bulut" karakterini canlandıran Keriman daha sonra hayatının değişmesine yol açan serüvene başlıyor. Ekip Keriman'ı İstanbul'a daha iyi bir oyuncu olması için davet ediyor. Keriman da bu daveti geri çevirmiyor. Peki, Keriman karakterini kim canlandırıyor, Gönül Dağı Keriman bir daha geri dönecek mi? 

Gönül Dağı Keriman ayrılıyor mu, neden
Gönül Dağı Keriman ayrılıyor mu, neden

 

Gönül Dağı dizisinde kasabanın renkli ve sempatik isimlerinden biri olan Keriman'ı canlandıran oyuncunun ismi Çiğdet Aygün'dür. Çiğdem Aygün kimdir?

ÇİĞDEM AYGÜN KİMDİR?

Çiğdem Aygün 7 Ekim 1987 senesinde Şanlıurfa’da dünyaya gözlerini açtı. Memleketi aslen Şanlıurfa’dır. Henüz 2 yaşındayken ailesi ile birlikte İstanbul’a yerleşti. Öğrenimine İstanbul’da başladı. Liseyi bitirdiktan sonra İstanbul Teknik Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Çalgı Eğitim Bölümü ve sonrasında İstanbul Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Üniversitesi Tiyatro bölümünde eğitimini bitirdi.

Çiğdem Aygün oyunculuk kariyerine 2012 senesinde tiyatro sahnelerinde adım attı. Aynı yıl dizi oyunculuğu yapmaya başladı. Kameraların karşısına ilk kez Ustura Kemal adlı dizi ile geçti. 2014 senesinde Roman Havası dizisinde Zeliha rolü ile yer aldı. 2017 senesinde Ateş Böceği dizisinde Sıdıka karakterini oynadı. 2018 yapımı Kocaman Ailem dizisinde yine Sıdıka rolüne hayat veren isim oldu. 2019 senesinde “2019 Sadri Alışık Tiyatro Ödülleri’nde” Bir Peri Masalı Radyum Kızları ile “Seçici Kurul Özel Ödülü”ne layık görüldü. 2020 senesinde Gönül Dağı Keriman kişiliğine hayat veren isim oldu.

Çiğdem Aygün boyu 1.64 cm kilosu 54 kg ve burcu Terazi. Göz rengi ise Kahverengi.

Çiğdem Aygün oynadığı dizler ve filmleri

2020 Gönül Dağı (Keriman)

2018 Kocaman Ailem (Sıdıka)

2017 Ateş Böceği (Sıdıka)

2014 Roman Havası (Zeliha)

2012 Ustura Kemal

Çiğdem Aygün tiyatro oyunları

Bir Peri Masalı Radyum Kızları / Mae Cubberlay – 2018

Barış / Oyuncu – 2017

Lay Lay Lom / Oyuncu – 2016

Tersine Dünya / Oyuncu – 2015

Yalınayak Müzikhol / Yeter Artık – 2015

Bal Arıları ve Hınzır Ayı / Oyuncu – 2014

Kızılırmak / Koro – 2013

Ödipus / Oyuncu – 2012

Dertsiz Oyun / Oyuncu – 2012

 

Yorumlar