Tekzen’den büyük indirim kampanyası

Türkiye’nin yüzde 100 yerli sermayeli ve en yaygın ev güzelleştirme merkezi Tekzen’de Büyük Alışveriş Festivali kampanyaları başladı.

Google Haberlere Abone ol
Tekzen’den büyük indirim kampanyası

17 Mart 2019 tarihine kadar geçerli olacak 3 ayrı kampanya kapsamında; 1500 üründe indirimin yanı sıra banyo ile armatür ve duş sistemleri kategorilerinden yapılan alışverişlere cazip puan kazanımları ve ücretsiz nakliye hizmeti sağlanıyor.

Türkiye’nin en yaygın ev güzelleştirme merkezi Tekzen, Büyük Alışveriş Festivali kapsamında 3 ayrı kampanya başlattı. 17 Mart 2019 tarihine kadar geçerli olacak olan kampanyalar kapsamında tüketiciler 1500 üründe indirim, cazip puan kazanımları ve ücretsiz nakliye hizmeti kazanıyor.

Büyük Alışveriş Festivali’nin ilk kampanyasında tv sehpasından masa ve sandalye takımına, gardıroptan yemek takımına kadar toplamda 1500 üründe indirim yapıldı. Kampanya kapsamında; Niney zigonlu tv sehpası 699 TL yerine 499 TL, Masa ve Sandalye Takımı 989 TL yerine 749 TL, Plus aynalı gardırop 849 TL yerine 699 TL, 18 parça yemek takımı 139.90 TL yerine 129.90 TL fiyatları üzerinden satışa sunuluyor. Kampanya farklı birçok üründe de devam ediyor.

Tekzen, festivale yönelik ikinci kampanyasında banyo, armatür ve duş sistemleri kategorilerinden TekzenKart ile tek seferde yapılacak 750 TL ve üzeri alışverişlere 75TL; tek seferde 1.000TL ve üzeri alışverişlere de 100 TL değerinde puan hediye ediyor.

Büyük Alışveriş Festivali’nin üçüncü kampanyasında ise 750 TL ve üzeri duş kabini alışverişlerinde ücretsiz nakliye imkanı sağlanıyor.

Kendin Yap (DIY -Do It Yourself) kültürünü Türkiye’ye kazandıran Tekzen, 59 ilde 138 mağazasında on binlerce ürünü kalite ve uygun fiyat seçenekleri ile müşterilerine sunuyor. Tekzen; ev, bahçe, ofis ve tüm yaşam alanları için mobilyadan aydınlatmaya, dekorasyondan boyaya, beyaz eşyadan hırdavata kadar geniş ürün yelpazesiyle tüketicilere ekonomik ve uygulanabilir çözümler sunuyor.

Yorumlar