Tacizci CHP'li çıkınca üstünü örtmeye çalıştılar

Metrobüste bir bayan yolcuyu taciz ettikten sonra yakalanan tacizci Fatih Özdemir'in CHP'yi öven paylaşımları ortay çıktı. Taciz olaylarını üst perdeden duyuran, hükümeti, muhafazakarları ve Müslümanları suçlu göstermeye çalışan CHP'ye yakın bazı haber siteleri ve sosyal medya hesapları bu defa tacizcinin sosyal medya hesabını ve adını gizlemek için elinden geleni yaptı.

Google Haberlere Abone ol
Tacizci CHP'li çıkınca üstünü örtmeye çalıştılar

İstanbul'da Beylikdüzü yönüne doğru giden metrobüste yaşanan taciz, bugün sosyal medyayı ayağa kaldırdı.

Yaşanan olay sonrası tacizci adamın görüntüleri, "Biz değil siz utanacaksınız." diyen ve tacize uğrayan kadın tarafından, saniye saniye kaydedildi.

CHP'Lİ ÇIKTI

Görüntülerin ardından gözaltına alınan Fatih Özdemir'in, CHP'nin etkinliklerinde çekilen fotoğrafları ortaya çıktı. Şüphelinin sosyal medya hesaplarında da CHP'yle ilgili paylaşımlar yaptığı ortaya çıktı.

CHP'YE YAKIN SİTELER SUSPUS

Türkiye'de yaşanan bazı adli vakalarda şahısların muhafazakar kimliklerini ön plana çıkartıp, müslümanları hedef haline getiren bazı sol yayın organları, bu çirkin olay sonrası şahsın profilini gizleme yoluna gitti. Bazı siteler ise olayı görmezden geldi.

Tacizcinin bir paylaşımı

CHP'ye yakınlıkları ile bilinen Halk Tv, Oda tv ve Cumhuriyet gibi habersiteleri sabah saatlerinde yaptıkları haberde şahsın yüzünü açık bir şekilde verip ismini okuyucularıyla paylaştı. İlerleyen saatlerse sapığın sosyal medya paylaşımları ortaya çıkınca haberlerini şahsın yüzünü kapatıp, ismini kısaltma yoluna gittiler.

HER ÇİRKİN OLAYI MÜSLÜMANLARA VE AK PARTİ'YE BAĞLAYANLAR KAFALARINI KUMA GÖMDÜ

Halk Tv, Birgün gibi haber siteleri ise haberi tamamen görmezden geldi.

Yorumlar