Nisan Ayı Zeynep Turan haftalık burç yorumları

1 Nisan 2019 Zeynep Turan haftalık burç yorumları belli oldu mu? Ünlü astrolog Zeynep Turan Mart ayında burçları neler beklediğini anlatıyordu.

Google Haberlere Abone ol
Nisan Ayı Zeynep Turan haftalık burç yorumları

Zeynep Turan 1 Nisan 2019 tarihinde Çağla ile Yeni Bir Gün programına katıldı. 1 Nisan 2019 tarihinde tüm burçları yorumlayan Zeynep Turan Nisan ayında burçları neler bekliyor açıkladı. Zeynep Turan burç yorumlarını burada izleyebilirsiniz.

ZEYNEP TURAN 1 - 8 NİSAN HAFTALIK BURÇ YORUMLARI

Zeynep Turan haftalık burç yorumları 25 Mart - 1 Nisan 2019 tarihlerini kapsayan değerlendirmeleri belli oldu mu?

Zeynep Turan bu hafta burç yorumlarında bulunmadı.

Çünkü Çağla ile Yeni Bir Gün programına katılmadı. 

İşte Zeynep Turan bir önceki haftalık tüm burç yorumları:

Koç Burcu

Koç burçları her anlamda tazelenip yenileniyor. Koç burcu olan kişiler yaşamlarındaki bütün kişileri gözden geçirerek adete süzgeçe alıyor. Ciddi ve kararlı değişimlere girecek olan Koç burcu iyi gelişmeler yaşayacak. Koç burcu iş anlamında bu hafta gayet iyi. Para artışı yaşayacaklar.Bu hafta iş hayatında da göz önünde olacak Koç burçları yaptıkları işer ile takdir toplayacak. 

Boğa Burcu

Boğa burçları bu hafta sabit düzenlerinde değişime gidiyor. Evli boğa burçları ailevi konularda daha duyarlı oalcak ve bu duyarlılıklarının karşılığını fazlasıyla alacaklar. Büyük bir değişime girecek olan Boğa burçları, taşınma, yurt dışında okuma ya da ayrılık kararı gibi keskin kararlar alabilirler.

İkizler Burcu

İkizler burcu bu hafta yoğun bir hafta yaşayacaklar. İçsel dünyalarına doğru eğilecek olan ikizler burcu bazı alışkanlıklarından vazgeçecek. Karşınızdakileri fazla merakınızla bıktırmamaya özen gösterin. Mars etkisi ile gizli olan bazı şeylerin açığa çıkması mümkün. 

Yengeç Burcu

Hayatınıza giren yeniliklere açık olun. Toplumdaki statünüzü bu hafta gözden geçirmelisiniz. 31 Mart'ta Mars hava burcuna geçiyor bu yüzden göz önünde olurken bazı şeylere özen ve önem göstermen gerekli. 

Aslan Burcu

Bu haftaya gergin bir başlangıç yapan Aslan burcu eski arakadaşları ile biraraya gelmesi mümkün. Bu içinde bulunduğu ruh halini bir nebze olsun iyi gelecek. Çocukların eğitimi ile ilgili yeniliklere açık olun. 

Başak Burcu

Başak Burcu bu hafta ektiklerini toplama zamanı. Şimdiye kadar gösterdiğin davranışların meyvesini toplama zamanı geldi. Yalnız bir başak burcuysanız bu hafta ruh ikiziniz ile tanışmanız mümkün. Son 7 yıldır sıkıntılı günler yaşayan Başak burcu artık rahatlayacak. Ancak maddi konularda karşılıklı anlaşmalara temkinli yaklaşın. 

Terazi Burcu

bu hafta Terazi burçları için seçicilik haftası. Bazı konularda daha seçici olacak olan Terazi Burçları bu hafta geçmişte yaptığı bazı hatalarla tekrar karşı karşıya gelebilir. Partnerinizle ilişkinizde fevri davranışlardan kaçının.

Akrep Burcu

Akrep burcu bu hafta yaşadıkları alanlara odaklanıyor. Mars hava burcuna geçerken Akrep Burcunun da havasını değiştirecek. diyet ve spor yapmak istiyorsan en güzel döneme girmiş bulunuyoruz. Akrep burçları ayrı tuttukları bazı kişilere daha dikkat etmeliler. 

Yay Burcu

Yay burçları bu hafta yoruldukları bazı şeylere artık yeter diyecekler. Yeni başlangıçlar da aolabilecek olan bu hafta yay burçları ailevi konularda gereğinden fazla yük yüklendiklerini fark edecekler.

Oğlak Burcu

Oğlak burçları maddi konuları daha iyi yönetebilecekleri bir haftaya başladılar. Ani karar değişiklikleri ciddi değişiklikler yaşayabilirsiniz. Ev değiştirmek gibi. Mars etkisini hissedeceğiniz bu hafta her şeyi masaya yatıracaksınız. 

Kova Burcu

Kova burçları yakınlarındaki kişilere karşı daha bağlı olduklarını fark edecekler. Yakın çevrede bazı tartışmalar yaşanabilir ve bu esnada kırıcı tutum sergileyebilirsiniz. 

Balık Burcu

Balık burçları bu hafta ikili ilişkilerini sorguluyor. Yatırımınızı paraya dönüştüreceğiniz bir hafta olabilir.

Yorumlar