İstanbul'da helikopter düştü: 4 şehit

İstanbul Çekmeköy'de Taşdelen Mahallesi'nde helikopter düştüğü iddia ediliyor.İstanbul Valisi Yerlikaya, yaralı 4 askerin hastaneye kaldırıldığını açıkladı. Daha sonra gelen açıklamada ise askerlerin tamamının şehit düştüğü belirtildi. Düşen helikopterin askeri helikopter olduğu belirtiliyor. UH-1 tipi helikopter olduğu gelen bilgiler arasında. Sancaktepe'de daha önce aynı bölgede, aynı marka bir helikopter düşmüş, 4 askeri personel şehit düşmüştü.

Google Haberlere Abone ol
İstanbul'da helikopter düştü: 4 şehit

Son Dakika Haberi: İstanbul Çekmeköy'de Taşdelen Mahallesi'nde helikopter düştü. İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, yaralı 4 askerin hastaneye kaldırıldığını açıkladı. Yaralı askerler Sancaktepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Hastaneye kaldırılan askerlerin tamamı şehit düştü.

Helikopterin düştüğü bölgeye çok sayıda ambulans ve itfaiye ekibi sevk edildi.

Gelen ilk bilgilerde helikopterin Çekmeköy'de düştüğü yönündeydi. 

Ancak helikopterin Sancaktepe ilçesinde Kirazlıdere Mahallesi'nde düştüğü, Havacılar Caddesi'nde düştüğü ortaya çıktı.

İstanbul Helikopter Kazası
- Kazanın yaşandığı bölge

Helikopterin düştüğü alanın özel bir site olduğu öğrenildi.

YARALI ASKERLER

Kazada yaralanan askeri personelin Sancaktepe Eğitim Ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldığı öğrenildi. Yaralı askerlerin tamamının şehit düştüğü öğrenildi.

İSTANBUL VALİSİ'NDEN İLK AÇIKLAMA

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya'dan konuyla ilgili ilk açıklamada, askeri bir helikopterin iniş yaptığı sırada düştüğü belirtildi.

SANCAKTEPE'DE DÜŞEN HELİKOPTERDEN İLK GÖRÜNTÜLER

İstanbul'da düşen helikopterden ilk görüntüler:

SANCAKTEPE'DE DAHA ÖNCE DE BENZER KAZA YAŞANMIŞTI

İstanbul'un Sancaktepe ilçesinde 26 Kasım 2018 tarihinde aynı bölgede aynı marka bir askeri helikopter daha düşmüştü. Kazada 4 asker şehit düşmüştü. Kazanın, zorunlu iniş sırasında meydana geldiği öğrenilmişti.

Yorumlar