Gelinim Mutfakta Başvuru Yap Nereden ve Nasıl? Gelinim Mutfakta Telefon WhatsApp Numarası Kaç, Şartları Nedir?

Gelinim Mutfakta başvuru formu, nasıl ve nereden yapılır diye merak eden izleyicileri için gerekli olan bilgileri derleyerek buradan yayınlamaya karar verdik. Peki Gelinim Mutfakta iletişim numarası kaç? Gelinim Mutfakta WhatsApp hattı numarası kaç?

Google Haberlere Abone ol
Gelinim Mutfakta Başvuru Yap Nereden ve Nasıl?

Gelinim Mutfakta Başvuru Formu, Telefon WhatsApp Numarası Kaç, Şartları Nedir? Genilinim Mutfakta WhatsApp hattı numarası kaç? Kanal D'de hafta içi her gün yayınlanan, sunuculuğunu Fatih Ürek'in yaptığı Gelinim Mutfakta her gün yarışmacılarına bir çeyrek altın ödül veriyor. Yarışmada hafta finali de düzenleniyor. Hafta finalinde ise iki ayrı ödül veriliyor. Haftanın son günü Cuma gününde düzenlenen final yarışmasında ise hem çeyrek altın hem de 5 altın bilezik veriliyor. Peki Gelinim Mutfakta yarışmasına başvuru yapmak için ne yapmak gerekiyor? Gelinim Mutfakta iletişim adresi nedir? Gelinim Mutfakta Başvuru Formu, Telefon WhatsApp Numarası Kaç, Şartları Nedir?

GELİNİM MUTFAKTA BAŞVURU FORMU

Kanal D'de yayınlanan "gelin-kaynana yemek yarışması" programı "Gelinim Mutfakta" yarışmasına başvuru yapmak isteyenler merakla formu ve şartları arıyor. Daha önce Fatih Ürek ve sonrasında Seda Sayan tarafından sunulan programın yeni sunucusu ise Nursel Ergin oldu.

Gelinim Mutfakta Başvuru Formu, Telefon WhatsApp Numarası Kaç, Şartları Nedir?
Gelinim Mutfakta Başvuru Formu, Telefon WhatsApp Numarası Kaç, Şartları Nedir?

 

Nursel Ergin'in kendine has sunum tarzı, yarışmacıların her hafta renkli isimlerden seçilmesi yarışmayı eğlenceli hale getiriyor. Şu anda Beyhan-Yeşim, Nurten-Aysun, Hüsniye-Hatice ve Aynur-Sonay ikilileri yarışıyor.

Gelinim Mutfakta yarışmasına başvuranlar daha çok ödül alıyor. Geçen sezonlarda sadece 5 bilezik alınan hafta finallerinde bu sezon 7 bilezik veriliyor. Öte yandan haftanın beş günü boyunca günde bir adet çeyrek altın dağıtılıyor. Yarışmaya katılanlar hem eğleniyor hem de ödül kazanıyor. 

GELİNİM MUTFAKTA TELEFON WHATSAPP NUMARASI KAÇ, ŞARTLARI NEDİR?

İşte merak edilen soruların cevapları:

Gelinim Mutfak yarışmasına başvuru yapmak için aşağıdaki link üzerinden başvuru yapmak gerekiyor. Linkte verilen Gelinim Mutfakta Kayıt Formu doldurulduktan sonra "gönder" tuşuna basılıyor. 

Gelinim Mutfakta Başvuru Formu, Telefon WhatsApp Numarası Kaç, Şartları Nedir?
Gelinim Mutfakta Başvuru Formu, Telefon WhatsApp Numarası Kaç, Şartları Nedir?

 

https://www.kanald.com.tr/programlar/guncel/gelinim-mutfakta/gelinim-mutfakta-basvuru-formu

Gelinim Mutfakta WhatsApp Hattı Numarası ise şöyle: 0 539 570 37 07

Yarışmaya başvuruyu iki şekilde yapabilirsiniz. İsteyen WhatsApp üzerinden başvuru yapabilir, isteyen yukarıdaki linke tıklayarak başvuru formunu doldurarak başvuru yapabilir.

WhatsApp üzerinden başvuru yapacak olanlar, kendileri ve kaynanalarını tanıtan kısa bir video çekerek, kendileri hakkında gerekli bilgileri de sesli olarak ekledikten sonra bu numaraya gönderebilir.

WhatsApp hattı sadece video gönderimi için kullanabiliri, telefon şeklinde iletişim kurmak için boşuna aramayın, çünkü cevap vermeyecektir.


 

Yorumlar

esra gelınim mutfaktaya katlmak istiyorum
Esra dogan Fati bey den bi ricam olacakti
Esra eren Program Ezgi Reyhan şov onları girmekten OGG geldi bizler artık seyretmiyoruz oyun içinde oyun altin anlasmali Program diğer gelinler niye yarışıyor madem bu ikiye verilecekse altınlar kötü ornek ekran kirliligi
beyhan slm iyi yayinlar ben yurtdisindan sevgiler saygilar diluyorum yeni yiliniz saglik mutluluk huzur lu gecirmenizi diliyorum ve bu ptogrami severek izliyorum daygilar beyhan